Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julllklkkaaa

Prosze weidzMam dosyć

Polecane posty

Gość Julllklkkaaa

Chyba uprawiałąm wirtualny seks z byłym chłopakiem...który mnie skrzywdził jak nikt na świcie...kazał spierdalać na koniec "możesz zarzygać się na śmieć kurwo" aaa potem zaczełam pisać z kimś podająym się za chłpaka z Gdańska zwierzałam się mu opowiedziałam cała moją historie o tym jak dawno temu zostaałam zgwałcona o tym jak kochałam byłego...itd...Ale i o różnych fantazjach erotycznych..kochaliśmy się wirtualnie bardzo lubiłam znim pisać nawet się nim zauroczyłam wirtualnie...Ale jak zaczełam czytać te wiadomości...sposób wjaki doo mnie pisał i jak urwał kontakt bo "czuł że tak powinien"dotarło do mnie że obnażałałam się przed tym potworem z tego wszytskiego:(

Gość Julllklkkaaa
..zdarzylam się zakochać w tym wirtualnym idealnym człowieku:( Chce umrzeć nie wytrzymam tego

Gość Julllklkkaaa
niech ktośmnie jakoś pocieszy:(

Gość A chętny...
Tylko porządne ruchańsko może Cię uleczyć 🖐️

Gość no cóż palant
zapomnij wymarz gumką....to on powinien się wstydzić

Gość no to superkoles był nie ma co
No cóz jakim debilem był takim został. Czyli nic sie nie zmieniło :P Masz nauczke i w sumie lepsza perspektywe na przyszłosc. Jesli miałas co do niego watpliwosci to teraz juz masz wszystko wyjasnione. Debił był i debilem zostanie :)

Gość nie do końca jasne
teraz już wiesz, że przyjaźni i seksu szuka się w realu, przynajmniej masz do czynienia z cżłowiekiem a nie wiadomością na monitorze

Gość podeslij mu dziewczyne to sie
odczepi i zajmie nowa :P Było trzeba go rozpalic jeszcze bardziej a na koniec byc szybsza i powiedziec "spierdalaj" :P jak za starych dobrych czasów :P Chyba koles nie mógł sobie czegos podarowac skoro nadal wraca do ciebie :D .... chyba musi cie ostro nienawidziec :D Biedactwo :P