Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pogrom_idiotek

Do tępych pipek z kafeterii, które jadą każde zdjęcie!

Polecane posty

Gość Pogrom_idiotek

Rozumiem, że z tak ciasnym umysłem nie umiecie już rozpoznać nawet najgłupszej prowokacji, ale żeby swoje frustracje wylewać na niewinną dziewczynę? Nie mieści wam się w małych rozumkach, że ktoś może wami pogrywać, dajecie się w ciągać z dyskusje na tak niskim poziomie nie widząc w swoim zachowaniu nic niestosownego. Pomijając fakt, że właścicielce zdjęcia, której ktoś fotkę ukradł mogło być przykro. Ale żeby tak kogoś obrażać nic o nim nie wiedząc, oprócz tego, że pisze bzdury, których nikt normalny sam o sobie by nie napisał... Na kafeterii coraz więcej wściekłych macic bez mózgu.

Gość Pogrom_idiotek
wyjadam mojemu psu spod ogona

ktos pojechal po Twoim zdjeciu?:p wiesz,jesli dajesz zdjecie na publiczne forum zeby sie dowartosciowac musisz nastawic sie na krytyke to nie nk gdzie wszyscy sobie slodza

Gość Pogrom_idiotek
By potem tak przygotowaną mieszaniną wprost z jelita grubego zbombardować pryszczate pyski kiepskich prowokatorów jak powyżej.

Gość Pogrom_idiotek
Rozumiem, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Jestem na tym forum x lat. Przeciętnie raz w tygodniu ktoś bierze cudze zdjęcie bez pozwolenia (analogia z nk jest zbędna, bo tam umieszcza się zdjęcia dobrowolnie), następnie pisze oszczerstwa i wyżywa się niewinnej osobie. Kiedyś chociaż od razu co bystrzejsze użytkowniczki pisały że to prowokacja i nie brały udziału w praniu brudów. A dziś każda jakby nigdy nic jechała jakąś nieznaną im dziewczynę chociaż nawet niepełnosprawny zorientowałby się, że tak nie tylko nie wypada, ale to po prostu ktoś leczy sobie kompleksy kosztem drugiej osoby.