Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika23456

Linea powoduje wymioty?

Polecane posty

Gość Marika23456

Witam Was drogie Panie. Otóż zażywam suplement diety Linea który ma niby zmniejszac łaknienie. Wczoraj najadłąm się jak głupia i zażyłam pigułkę. Po jakimś czasie zaczął strasznie mnie boleć brzuch wiec wziełam coś rozkurczowego. Zdązyłam tylko popić i juz byłam w łazience z pustym żołądkiem-zwymiotowałam. Dzisiaj odrana teżboli mnie brzóch , chce mi się wymiotować i boli mnie głowa. Czy wy drogie koleżanki też tak miałyście? Czy jest wogóle ktoś na forum kto to zażywa? Dodam że to zastopowało mi okres i boje się że to ciąza... Pozdrawiam

Gość magmaamagma
Linea nie powoduje wymiotów chyba, że wzięłabyś całe opakow. Jak się objadłaś to może to było przyczyną, żołądek nie dał rady z trawieniem i się zbuntował. Może to być ciąża, ale to Ty powinnaś znać swój organizm a nie pytać ludzi na forum. Ja tam jak się objem to chce mi się wymiotować i boli mnie brzuch, ale nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się żebym naprawdę zwymiotowała, brałam wiele różnych tabletek i jak bierze się je zgodnie z zaleceniami to nic takiego nie powinno się dziać a już na pewno nie nie po takich jak Linea bo te tabsy to ściema