Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnulka333

Proszę pomóżcie, nie wiem co zrobić!!!!!!!

Polecane posty

Mam trudny życiowy dylemat, dlatego prosze pomóżcie, napiszcie co Wy na to, co byście w takiej sytuaji zrobili. A to moja historia, byłam z chlopakiem 4 lata, z czego 3 juz ze sobą mieszkaliśmy, ale ostatnio coś się nam nie układało więc się rozeszliśmy. Po 3miesiącach jednak uznaliśmy, że jesteśmy dla siebie stworzeni, że nie potrafimy bez siebie zyć. I wszystko bylo by pieknie gdyby nie okazalo się, że dziewczyna, z którą się przespał w czasie naszego rozstania jest w ciąży, i najprawdopodobniej to jest jego dziecko. Obydwoje szalejemy z rozpaczy, DLACZEGO ze mna byl tyle czasu i nic a tu raz i taka wpada. Wiem, że on chce byc ze mną, ale wiem, że dziewczyna bedzie robić problemy bo już teraz w rozmowie z nim puszcza jakieś półsłówka. Wiem, że napewmo bedzie robic problemy z badaniami DNA, a poźniej ze spotkaniami. Czasem mam wrażenie, że dziewczyna liczyła iż stworzy z nią rodzine, mimo tego że widzieli się z 4 razy. Pomóżcie co ja mam zrobić, wiem że nigdy z nia nie bedzie, ale boje się że nie poradze sobie z myślą że on ma dziecko z inną, że cały czas będzie zajęty problemami jakie ona bedzie stwarzać.

Gość beatka sdsd
dziecko to nie problem, to nie jego wina ze bedzie miec matke idiotke i ojca głupka który nie pomyslał o zabezpieczeniu. daj sobie z nim spokój, dziewczyna na pewno bedzie za nim łaziła bo bedzie miała prawo do alimentów, a dziecko do wizyt z ojcem.

Gość dziwna sytuacja
na pewno kiedy sie rozstaliscie on odrazu nie przestał Cie kochac to dlaczego odrazu poszedł sie pocieszyc do innej? dziwne to troche. zrobił innej dziecko nadal cie kochał do po jakiego diabła spał z tamtą?

Gość beatka sdsd
noi oczywiście zróbcie badania dna

Gość masz racje
łatwo wam nie bedzie....poczekaj troche i sama zobaczysz czy sobie z tym poradzisz.

Gość bbaaa
Czarnulka333, no chyba jak się z kimś sypia to ponosi się odpowiedzialność za swoje decyzje. Chłopak chyba jest dorosły, czy nie? A skąd wiadomo, że przespał się raz? Od razu po rozstaniu musiał spać z inną , skoro Ty jesteś dla niego stworzona? Pomyśl i szanuj się kobieto

poczekajcie, wspirerajcie się bo to ani dla ciebie ani dla niego nie jest łatwe. zróbcie badania i niech spotyka sie dzieciakiem a ty badz dobrą ciotką :( bo tylko tyle bedziesz moglam zrobić zeby mu pomóc, przecież na złość tobie tego nie zrobił, myśle ze znacie sie tak długo i tyle napewno prześliśie ze bedziecie razem. Tego wam żyze:)

Gość bbaaa
widzieli się 4 razy i on zdążył ją bzyknąć, a oczywiście cały czas kochał ciebie

Gość bbaaa
no tak, dla niego nie jest łatwe? szkoda ,że nie pomyślał o tym ,jak poszedł do łóżka z prawie nieznaną mu babą

monisiaczek poczekajcie, wspirerajcie się bo to ani dla ciebie ani dla niego nie jest łatwe. zróbcie badania i niech spotyka sie dzieciakiem a ty badz dobrą ciotką bo tylko tyle bedziesz moglam zrobić zeby mu pomóc, przecież na złość tobie tego nie zrobił, myśle ze znacie sie tak długo i tyle napewno prześliśie ze bedziecie razem. Tego wam żyze ZGDAZAM SIE Z TYM . a do reszty wypowiedzi : Rozstal sie z nia wiec mial prawo sypiac z inna. moze ja kochal ale myslal ze nie da sie odratowac tego zwiazku i co mial siedziec w domu i plakac w poduszke ?? Jest jeszcze mozliwosc ze laska probuje go wrobic i specjalnie mu wskoczyla do wyra .. Do wszystkich facetow ( przyjmujac teze ze tamta laska byla ladna ) pomyscie sobie jestes wolnym facetem napotykasz fajna laske ktora jest chetna na seks ? to co ? oczywiscie zabierasz sie do dziela... JESTEM PEWNA ZE WIEKSZOSC Z WAS TEZ BY JA PRZELECIALO !

Jest jeszcze mozliwosc ze laska probuje go wrobic i specjalnie mu wskoczyla do wyra .. sama znam ta przypadek ona w ciązy to on ślub a po 3 miechach nie ma ciąży moze on by glupi... wiec autorce radze nie skreslaj go

Gość nie do końca jasne
może badanie wykluczy jego ojcostwo jeśli go kochasz, fakt że będzie miesięcznie odpalał na alimenty nie zrobi Ci różnicy. zastrzeż tylko że lepiej aby więcej zarabiał jeśli ma zamiar utrzymywac dwie rodziny

Dziękuje wszystkim za rady, ja właśnie zaczełam się przełamywać zaczynam rozumieć, że tu chyba już nie ma czego ratować, ten związek jest przegrany.:(

Gość Antek Bereda
Nie przegrany bo nie brałaś udziału w tej grze ;) Jest skasowany przez Pana Inseminatora :)

Gość sadadda
nie wierzę, że ta laska tak szybko zaszła z nim w ciążę tak słabo go znając. coś ona kręci.

Gość lolopopa
przede wszystkim nie krytykuj i na razie nie wtrącaj się za bardzo daj mu się spokojnie rozmówić z tą dziewczyną badanie DNA i tak jest nieuniknione co do ojcostwa...jeśli on okaże się być ojcem, to chyba będzie coś nie tak jeśli wyprze się dziecka (nie myślę o wiązaniu się z kobietą)

Zabespieczył sie tylko wpadki jakoś sie zdarzają, wiem ze jak bedzie to jego dziecko to on bedzie sie do tego napewno poczuwał, ale nie wiem czy ja tak to po prostu bede normalnie traktowć te jego spotkania z ta dziewczyną:(

Gość wiesz co skoro on Ciebie
tak bardzo kocha to jak to sie stalo ze po 4 spotakaniach z obca dziewczyna juz ja bzyknal? troche to sie kupy nie trzyma. Watpie zeby kochal tak jak mowisz...

Gość GIENTY ROMAN
Daj mu dupy, wpadnij- bedziesz miala rowne szanse z konkurentka 🖐️

Gość buehehhe
ale masz problem. ;) jego dziecko, jego sprawa. ja bym go zostawiła.

Gość lolopopa
znam takiego giganta, który zalał formę już po 2 spotkaniach :) musisz poważnie się zastanowić czy sprostasz sytuacji. nic na siłę, jeśli czujesz, że nie dasz rady, odpuść.... może na jakiś czas, żeby ogarnąć myślami całą sytuację. na pewno nie będzie łatwo