Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małgora

samotość po 50-co dalej robić

Polecane posty

po 30-latach,mąż się zakochał w 29-latce,od roku z nią mieszka,zabrał mi wszystko,co dalej mam robić?,chyba się dyndne

sama,nie mogę się pozbierać,co zrobić żeby moja poczta się nie wyświetlała.mało gramotna jestem w internecie,dopiero się uczę.Cale życie pracowaliśmy razem,mieliśmy sklep,teraz zostałam bez pracy i w dodatku zlamałam nogę.

Gość wejdz na stronie glownejkafete
w pomaranczowy link, wpisz swoj pseudonim, haslo i wymaz adres email. wszystko . no to masz nieszczegolnie, wspolczucie. rozejrzyj sie za jakakolwiek praca, i jakos to bedzie.

gips mi zdeli,mialam złamane śródstopie,od poniedziałku mam zabiegigod przez 2 tyg,po skończonych następne,Jestem sprzedawcą to ciekawe jak sobie znajdę pracę gdy na nogę nie STAJĘ.,,,,,,,,,,,Załamka

Gość www.tnij.org/vavex2009
Zapisz sie na jakiś kurs,cokolwiek oby tylko wychodzic z domu do ludzi

skończe zabiegi to się zapiszę może na komputerowy.Zaczełam się dopiero uczyć sama ,ale czasami takich głupot narobię że odciach

Dzięki wam wszystkim.Blondi czy ta książka to tak napisana ,dla przeciętniaka,czy jakieś fachowe określenia że nic nie zalapię

Gość lamka 2
Małgora nie zalamuj sie w zadnym wypadku, on jeszcze bedzie chcal wrocic, zycie nazbyt czesto pokazuje taki schemat. Postaw teraz na siebie, wykorzystaj ten czas na wyleczenie nogi, na kuracje upiekszajace dla siebie i inne zainteresowania, ten kurs komputerowy to bardzo dobry pomysl. W miare mozliwosci nie siedz sama w domu, ale nawet jesli, to sprobuj go jakos troszeczke zmienic, poprostu zeby byl dla Ciebie nowym otoczeniem. Wszystko stare zakop jak najglebiej. Pewnie chcialabys aby maz wrocil, to w sumie naturalne, ale nie oczekuj tego w histerii tylko spokojnie czekaj na rozwoj sytuacji. Nawet jesli wyglada to na calkowita strate, to w zyciu nigdy tak nie jest tylko czarne albo biale. Takze spokojnie pomysl o sobie i piekniej zamiast sie pognebiac w rozpaczy. 🌻