Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruutuus

Jesli macie konto na portalu randkowym to odpowiedzcie na jedno pytanie

Polecane posty

Gość Ruutuus

Dlaczego jeśli otrzymujecie list od chłopaka, to najczęściej nic nie odpisujecie?

Gość własnie
Bo mamy konto na portalach tylko po to by sobie posłuchac jakie to piekne jestesmy a tak naprawde mamy was gdzies. A jak sie jakis przyczepi to ignorujemy :P

Gość Ruutuus
"Bo mamy konto na portalach tylko po to by sobie posłuchac jakie to piekne jestesmy a tak naprawde mamy was gdzies. A jak sie jakis przyczepi to ignorujemy" serio?

Gość 3453252345343
Słyszałam o tym, ale ja odpisywalam KAŻDEMU. Ale może dlatego że ukryłam się w wyszukiwarce i to ja pierwsza zawsze pisałam . :) Ale zastaanwiając się dlaczego dziewczyny to robią to jest kilka powodów: - facet im się nie podoba - są tam tylko po to by łechtać swoja prózność, nie odpisują na żadne listy tylko się jarają że je w ogole dostają - profil fikcyjny (zdjęcia z netu), założony z nudów

Gość własnie
JA odpisywałam tylko czasem z grzecznosci i z nudów ale tak naprawde to nie maiłam ochoty nikogo poznawac czy gadac z kims. Wystawiałam sobie zdjecia tylko po to by sobie poczytac komentarze i sprawdzac ilu mnie odwiedziło. Jak mi sie znudziło to wywalałam konto. Nikogo nie szukałam i tak naprawde miałam to gdziec.

Gość a ja mam takkkk hm
troszke z ciekaweosci zalozylam profil, moze liczylam, ze kogos fajnego poznam, lecz denerwowalo mnie, ze panowie: - te same texty pisza do kazdej koiety, liczac na odpowiedz?? ale ten sam fakt/forma jakos zraza do faceta, pozatym ma sie wrazenie, ze testuja ludzi; - mimo fajnego i ciekawego proflu, w prywatnej wiadomosci nie potrafia zlozyc 1 zdania; - maja nieciekawy profil; - czasem to co pisza w profilu nie porkywa sie z tym co pisza prywatnie; - przeczytajac ich profil ma sie wrazenie, ze sa poprostu (zbyt) idealni..., a to znaczy, ze raczej wyzej straja niz dupe maja... (nie wszyscy ale czesc) - szukaja tylko sexu, romansu; - faceci nie podobajacy sie wizualnie, np. zaniscy, zawysocy; badz tez nie posiadajacy co najmniej sredniego wyksztalcenia ( u mnie odpadaja) chyba, ze ich wiadomosci sa naprawde ciekawe to wtedy ten punkt nie ma znaczenia - no i po kilku wymianach zdan, panowie rowniez zazwyczaj przestaja pisac......... dlaczego? byc moze ktorychs z powyzszych punktow jest odpowiedzia ;) :O

Ja tez odpisywalam kazdemu, mimo, ze mialam tam konto bardzo krotko. Uwazam, ze po prostu kultura tego wymaga i nawet jesli ktos mi nie przypadnie do gustu, to wypadaloby mu to napisac a nie ignorowac go.

Gość sarrdynkowa2
Powracając do wątku- ja zarejestrowałam się jakies 6 miesięcy temu na mydwoje.pl I tutaj poznałam faceta z Niemiec - powiem Wam ze mimo ze na razie to związek przez internet to mam tremę ;) Mam nadzieje ze nam się uda .

Gość gość
Kiedyś miałam konto na sympatii, ale jakoś nic z tego nie wyszło. Ja odpisywałam większości osób. Aktualnie nie szukam nikogo, jestem samo wystarczalna. Jak mam potrzebę to wchodzę sobie na tę stronkę http://sexfilmy.eu/ i sami wiecie :)

Gość gość
Nie odpisuję jeśli od razu widzę, że nic z tego nie będzie. A czasem jak odpiszę to i tak żaluję. Ostatnio zostalam dokładnie przepytana w pierwszej rozmowie na temat mojej sytuacji finansowej, rodzinnej, mieszkaniowej. Co ciekawe, jak się okazało, pytający pan nie miał wiele do zaoferowania.