Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marioss

Sex x 2 -Prezerwatywa pękła za 2 razem w środku

Polecane posty

Gość Marioss

Hej wczoraj kochaliśmy sie 2razy pierwszy raz spuściłem się do prezerwatywy a następnie kochaliśmy się drugi raz po jakiś 15minutach oczywiscie zmieniłem prezerwatywę na drugą nową oraz wcześniej wymyłem..całe nasienie które zostało na penisie.. ale za drugim razem zobaczyliśmy że prezerwatywa pękła w środku , kochaliśmy się bardzo długo , nie czułem w którym momencie mi pękła prezerwatywa... czy jest możliwe że mogły pozostać jakieś plemniki w środku i mogłoby dojść do zapłodnienia.. ?? po 20 minutach od pierwszego wytrysku.oraz wymyciu nasienia. Moja partnera mówi że nic sie nie stało, ale ja już nie jestem tego taki pewny... Dla tego proszę was o radę.. ? dzięki Pozdrawiam

Gość zawsze coś się może stać..
ale szanse niewielkie raczej

Gość Marioss
hmm czyli myślicie ze mogły sie dostać ?? jak później dostała orgazmu poprzez swoje paluszki ;) mogla wepchnąć pozostałości nasienia do środka... chociaż jak nie miałem wytrysku... za drugim razem.. i nic nie czulem żeby coś ze mnie wylatywalo

Gość Boczulka
Nie stresuj się trzeba mieć szczęście(w twoim przypadku pecha) żeby zajść! Ja się cholera staram od 2 mies. i ni cholery mi nie wychodzi. A partnerka miała dni płodne?

Gość Marioss
nie nie miała gdzieś za 14 dni bedzie miec okres

Gość Marioss
głupio to mówić ale zachowałem prezerwatywę tą pęknięta i teraz widzę ze w środku jest kilka białych plamek.. które są na samym końcu tam gdzie prezerwatywa pękła.. a są przyklejone do gumy.. czy to mogą być pozostałości, co to może być?? moja dziewczyna mówi że panikuje...heh,a ona nie chce żadnych tabletek...

Gość a kogo to qrwa obchodzi