Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basss

Jak przeprosić koleżankę ?

Polecane posty

Gość Basss

Witam. Mam 17lat. Poznałem fajną dziewczynę o rok młodszą . Sprawa ma się tak. Przez pierwszy tydzień znajomości układało mi nią dobrze do tego stopnia ze chciałem jej powiedzieć ze ją kocham . Jej podobało się moje zachowanie uważała mnie za dojrzałego chłopaka lecz do czasu . 2 tygodnie temu miałem przykra sytuacje rodzinna, miałem zle dni. Byłem zły na wszystko i smutny. Z nudów zacząłem ustawiać sobie na gg statusy typu : olany … , a moglo być tak pięknie.. , szkoda …. Zal … . Ona zaczęła mnie się pytać o co chodzi bo myślała ze to o nią chodzi lecz nie chodziło o nią , powiedziałem jej to ale ona niby zrozumiała . I do tego gg zaczęło mi się walić i jej nie odpisywałem od razu . Potem byłem chory bardzo nie odzywałem się prawie wcale przez 2 dni. I od tamtej pory czuje że mnie unika mało do mnie pisze na gg . Jak ja nie zacznę tematu to cisza ;/ tak jak by straciła mną zainteresowanie ;/ . 2 dni temu zapytałem się jej o co chodzi czemu jest taka malo rozmowna a ona odp mi cytat – ’’po prostu na poczatku naszej znajomosci udawales powaznego doroslego a tu.... jest inaczej... ‘’ - ‘’ i jakos tak no nie wiem.. i dziko jest. ‘’ - ‘’I przez to czuje zrazenie’’ Wyjaśniłem jej ze moje dziecinne zachowanie być może wynikało ze miałem zle dni , zle wydarzenia i byłem chory . Widać nie chce w to Wierzyć za bardzo ;/ Spotkałem się z nią 5 razy lecz od 2 tyg wcale ;/ Bardzo mi na niej zależy i nie wiem co mam zrobić chciałbym jej to jakoś udowodnić ze nie jestem jakimś dzieckiem . Myślę żeby za pare dni zrobić jej jakąś nie spodzianke z kwiatami i przeprosinami. Ale sam już nie wiem. Dodam że dziewczyna jest dość bystra i madra jak na swój wiek i nie taka narwana na chłopaków. Proszę o radę !!!!

Gość to masz problem
Bo dziewczyny biora sobie do serca każdy krok faceta na którym im zależy. Dziewczyna mogła poczuć się urazona, ale jesli jest rzeczywiscie dojrzala, bystra dziewczyna to na pewno zrozumie, ze musiales na chwile odpuscic sobie spotkania z Nią. Teraz po prostu popros Ją o spotkanie, masz dobry pomysł z tymi kwiatami wiec Jej je daj, wytlumacz na spokojnie wszystko, zeby nie bylo miedzy Wami nieporozumien, a na pewno wszystko sie ulozy. Dziewczyna musi teraz odczuc, ze Ci na Niej zalezy. Zapewniam Cie ze taki krok znacznie poprawi Wasze wzajemne relacje. Powodzenia P.s. Bardzo fajne masz podejscie,az niesamowite jak na siedemnastolatka. Na pewno jestes swietnym facetem. Pozdrawiam

Gość Basss
Problem polega na tym że od 2 tyg staram się ja wyciągnąć na specer lecz czuje ze mnie omija i ma malo czasu ;/ codzienie wychodzi z psem ;/ a mieszka 400m od mojego domu. Próbowałem juz 4 razy ale zawsze coś :( Rozkminiam aby napisac jej liścik z różą i przeprosinami i podłożyć jej pod drzwi chwile przed jej powrotem z korków . Czy to dobry pomysł. Lecz realizacja tego planu będzie możliwa w następnym tygodniu ;/ Ostatnia rozmowa z nią na gg odbyła się w piątek . 2 dni z nią nie gadam . Do tego cały tydzień mam zawalony jak nigdy ;/ Ciekawi mnie czy ona napisze do mnie pierwsza. Wiem tylko ze przez te 2 dni bacznie sledzi moje opisy na gg i nie tylko . Codzienie podglada mnie na fotce i NK ;) Pozdrawiam

Gość to masz problem
Sam widzisz, ze bardzo Jej na Tobie zależy. Nie zdziw sie jednak jesli pierwsza do Ciebie nie napisze, bo jednak to chłopak powinien pisać pierwszy. Pomysł z liścikiem i różą jest bardzo dobry, sama chciałabym zostac tak potraktowana. Na chwilę obecną możesz dzisiaj wieczorkiem napisac Jej jakiś ładny sms na dobranoc, sam wiesz coś romantycznego. Podziała na pewno. Widac, że oboje macie sie ku sobie więc będzie dobrze, tylko tego nie zaniedbajcie jedną błahostką. Trzymaj się, pozdrowionka

Gość basss
Myślałem aby odczekać pare dni zanim sie do niej odezwę . Wtorek może będę miał wolny wiec moze podłoze jej tą niespodziankę . A w liściku wszystko opiszę. Co gorsza ona nigdy nie ma kasy na telefonie co jest uciążliwe . Nie chce być natrętny bo od 2 tygodni to ja Ciegle do niej pisze ;/

Alleluja :P Juz straciłam nadzieję, ze młodziez nasza jest normalna :) Super kolo z Ciebie musi byc :) te gierki na poczatku to chyba rzacz normalna, ona droczy sie z toba , ty musisz o nia zabiegac-taka kolej rzeczy:) zreszta fajnie jest gonic za zajączkiem niz miec go w garsci :P smski na dobranoc czy dzień dobry to swietny pomysł, kwiatki, czekoladki, telegram, zaproszenie do kina czy na jakis koncert, moze smakołyk dla jej pupila przy okazji... musisz ja wyczuc co lubi, co ceni, czym sie interesuje, o czym marzy...

Gość Basss
Dodam jeszcze ze jak byłem chory i sie nie odzywałem to ona po paru dniach napisała mi esa co u mnie slychac itp .

aha ale nie przesadz !!! daj jej tez czasem zatęsknic napisz dosadnie , że teraz TY czekasz na odzew...

Gość to masz problem
Basss ale też nie za długo bierz Ją na to wstrzymanie bo dziewczyna pomysli, że Ja olałeś.

Gość Basss
Dość często pisałem jej miłe wierszyki na dobranoc sama tego chciała ;] poczekam do wtorku jak nie napisze dam jej niespodziewany prezęcik i zobaczymy co się bedzię działa . A pytanie a propo czy wypada polozyc róże na wycieraczce :):) lecz w papierze ozdobnym i na niej liścik ??

Gość to masz problem
Dobra, to zrób tak jak postanowiłeś, do wtorku już bliżej niż dalej. Zostaw tą różyczkę. Jejciu, ale dziewczyna ma farta.

Gość Basss
hmmm. Może i ma :PP zobaczymy czy podziała

Gość to masz problem
i jak tam??

Gość Basss
A wiec tak akcja udała się perfekcyjnie choć musiałem się zerwać ze szkoły ;] Niespodzianka podłożona 5 min przed jej powrotem z korków . Narazie dostałem sms w stylu : łaaaaaaaaał ;* Daj mi trochę czasu muszę to przemyśleć . Odezwę się na pewno ! I teraz czekam ;D

Gość to masz problem
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie... Powodzenia,bo wszystko zmierza w dobrym kierunku :)

Gość Basss
Zobaczymy na razie czarno to widzę. Ale na pewno była bardzo zaskoczona bo w 100 % nie spodziewała czegoś takiego :D

Gość to masz problem
Dziewczyny lubią niespodzianki. Na pewno jest podjarana na maxa, tylko zachowuje się jak typowa kobieta nie będzie się odzywać dłuższą chwilę, żebyś sobie nie pomyśłał że tak bardzo jej na Tobie zalezy i byś nie odpuścił(bo Ona chce żebyś się cały czas starał) tak naprawdę od razu po dostaniu tego prezentu miała ochote rzucić Ci się na szyję, ale wiesz jak to jest z tymi kobietkami...

Gość Basss
Marno to wyszło na razie ale zobaczymy niedługo. Napisała mi : Daj mi czas.. moze tutaj nie ma duzo myslenia ale naprawde mam teraz bardzo trudna sytuacje. i do tego chwila rozmowy.

Gość to masz problem
Postaw swoje życie na czekanie, jeśli Ci zależy. Przynajmniej najbliższe dni/tygodnie.

Gość to masz problem
Bass nie wiem czy tu jeszcze zajrzysz :) ale jak cos to powiedz jak tam ta sprawa z kolezanka? :)