Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlueMist

ZAWSZE przesypiała noce. Teraz budzi się non stop z płaczem....

Polecane posty

Gość BlueMist

Moja prawie roczna córka od zawsze przesypiała mi całe noce (minimum 10h) a od tygodnia budzi się nagminnie kilka razy i płacze. Chwilę trwa zanim ją uspokoję, podam smoczka czy coś do picia albo pogłaskam i znów zasypia. Nie wiem co się stało? Nie zmieniłam niczego w jej wychowaniu! Zasypia mi około 21:00 o 23:00 już płacz, po 15 minutach znów, o 2:00 w nocy znów, potem o 5:00, potem o 7:00 i potem już co 20minut aż do 9:00 o której wstaje. Ehhh . Jeśli o mnie chodzi to dam radę choć jestem załamana i nie wyspana, ale martwi mnie to czemu tak się nagle dzieje???

U nas tak jest jak Młoda jest chra (na 2-3 dni przed pierwszymi widocznyi objawami, pewnie coś boli) oraz jak szły czwórki. Czwórki idą już drugi miesiąc. Są dni spokojne i spokojne noce a są dni płaczu i marudzenia a noce z krzykiem. Jedna czwórka wyszła w kilka dni, druga, jak pisałam, już drugi miesiąc. Zrobiło się sine dziąsło, raz poszło sporo krwi (plama na prześcieradle wielkości pięciozłotówki). W tym wieku jak najbardziej to mogą być trzonowce.

Gość BlueMist
UP, bo jestem załamana

Gość ząbki lub choroba

Gość i co dolego małej
? Wiesz już ?

powodow takiego placzu moze byc wiele min 1. zabkowanie 2. choroba 3 . dziecko ma etapy szybkiego wzrostu , albo zaczyna chodzic , i ma bole miesni , dlatego wybudza sie i placze to normalne i nie trzeba nic z tym robic minie samo 4 moze niespokojnie zasypia jest przemeczona , i sen tez jest niespokojny , jesli bierzesz to pod uwage wycisz mala przed snem lub kladz wczesniej .

Gość odezwij się do nas
Co jest małej ??

Gość rolka olka
ja miałam podobnie, po miesiącu zmieniłam jej mleko , okazało się , ze ją bolał brzuszek, jak dostała bebilon pepti- zaczeła spać spokojnie, pozniej się okazało , ze po skonczeniu roku dostała skazę białkową

Gość Do BlueMist
Co u twojej córci ?Wiesz już co i jak ?

Gość BlueMist
dziękuje, że pytasz :) to zęby ... idą na raz i spowodowały nawet zapalenie dziąsełka i to dlatego ...

Gość Dzięki za odp
dobrze,że to nie choroba :-) A przez ząbki.. no cóż wszystkie dzieci to przechodzą ;-)