Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaaaaa99

przebieranie sie w łózku... co mam o tym sądzić??

Polecane posty

jestem z moim nowym partnerem 4 miesiące. widujemy się na kilka dni co 2 tygodnie. Cieszymy sie wtedy swoja bliskoscia i seksem..naturalne. Jednak moj P. stwierdził, ze pragnie bym się dla niego przebierała... ze chce kupic stroj seksownej pielegniarki i seksowną mega bieliznę. Ze wybraza sobie mnie z rozpuszczonymi wlosami i w tych seksownych strojach... Co mam o tym sadzic, nigdy mnie takie rzeczy nie bawiły.. to dla mnie nowość . Zawsze powtarzał,ze podniecam go do granic. ja mam 22 lata on 28. czy to wynik tego ze nudza mu sie zwykle zblizenia, czy to zdrowe fantazje do ktorych nie powinnam byc uprzedzona? i sprobowac czerpac z tego kożyści i satysfakcję?

Gość ujketujtu6
Widocznie jednak nie podniecasz go do granic wytrzymałosci jzeli juz po 4 m-cach znajomosci chciałby abys była przebrana w cos niz rozebrana :-)

hmm coz... ciekawe stwierdzenie. mam mu to powiedziec?

Gość ujketujtu6
klaudiaaaaaaaaaaaaaaaa99--lepiej niech facet zainwestuje w słownik ortograficzny i nauczy Cie poprawnie pisac słowo korzyść.:-)

świetnie,urok forum,zamiast rozmawiać na dany temat, wytykają literówki. ale dzięki.

Gość ujketujtu6
klaudiaaaaaaaaaaaaaaaa99--kożyści ,to nie literówka,tylko błąd ort.

To idz i załóż oddzielny temat o popełnianych błędach przez forumowiczów i wytykaj im tam wszystkie potknięcia i gafy, może Ci ulży... dzięki za wypowiedź.

proszę niech ktos sie jeszcze wypowie...

Gość vika09
ponczoszki szpilki owszem :)

No to moze ja sie wypowiem bo dawno tego nie robilem... Osobiscie mnie bardziej podnieca moja ksiezniczka w bieliznie niz bez niekoniecznie w sexy bieliznie, co do stroju pielegniarki moze go to kreci no nie wiem... sa gusta i gusciki... P.S. Nie przejmuj sie tymi co nie maja nic do powiedzenia i tylko zwracaj uwage na pisownie...

IceBreaker- a nie sądzisz ze za szybko wpadł na ten pomysł? Jesteś mężczyzną, więc powinienes wiedzieć to najlepiej... Mnie to zastanawia i chyba bede musiala z nim o tym porozmawiać... a moze robie z igły widły? najgorsze jest to, że nie mam z kim o tym porozmawiać bo to na tyle intymne ze tylko na forum mogłam o tym napisać.

Powiem Ci szczeze ja sama ogladalam ostatnio stroj sesi pielegniarki i myslalam o takiej niespodziance dla mojego faceta(ale my 3 lata po slubie jestesmy)z seksem wszystko oki ale lubimy fajne nispodzianki. Byc moze twojemu facetowi takie niespodzianki serwowala jego byla? I mu sie spodobalo albo sie filmow naogladal:P

goldi_goldi- 3 lata po slubie no to dość długo i to rozumiem!! wiec poradz mi jak mam do tego podejść? wybić mu to narazie z głowy? Czy sama "pobawic sie tym pomysłem" u nas w lozku tez bylo super. poza tym rozumiemy sie idealnie w innych dziedzinach zycia, bardzo pasujemy do siebie. ale..... te stroje... bo ja naprawde nie wiem co mam zrobić z tym fantem:/

Gość ujketujtu6
klaudiaaaaaaaaaaaaaaaa99--na razie :-) a mowiłam,ze lepiej za słownik się wziąć niż za seks :-)

Hmmm... moze zeczywiscie sie naogladal jakis filmow kto wie... ale z autopsji powiem ci ze nic tak nie poaga jak szczera rozmowa... masz jeszcze jakies pytania...

Icebreaker-on powiedział,ze to jego fetysz.jak mu odmowie i tak bedzie mu to chodzilo po glowie... a moze faktycznie dac sie skusić...Moze mi się to spodoba.. poprostu chyba nie jestem tak temperamentna. Czy moze tak byc IceBreaker-ze nie pociagam go na maksa(mimo ze mnie o tym codziennie zapewnia i mowi ze jestem najseksowniejsza kobieta na swiecie i jego100%idealem?) i potrzebuje dodatkowych bodźców? Przy ostatnim spotkaniu wypalił z tym-jak wyobraza sobie mnie z rozpuszczonymi dlugimi moimi wlosami i kabaretkami i w stroju... Icebreaker-jak mam zacząć rozmowę?

No skoro mowi ze to jego fetysz... Czyli idac tokiem rozumowania podniecasz go na 100% w koncu jak bys go nie podniecala to by sie z toba nie kochal... Co do tego to ja tez mam swoje wizje mojej kobiety, czasami jej to delikatnie zasugeruje... ale przejdzmy do ciebie... przeciez w sumie to on nie kaze ci chodzi 24/h w tym stroju pielegniarki, prawda? A jak ja to mowie: kto nie pobuje ten nie zaluje... wiec sprobowac tobie nie zaszkodzi a moze ci sie spodoba? moze bedzie jeszcze lepiej tego nie wiadomo... a co rozmowy o tych sprawach to polecam zacisze domowe, jakas nastrojowa muzyczka, no i zeby nikt wam nie pszeszkadzal... powiedz mu co cie podnieca w lozku a co nie, czego nie lubisz a co lubisz... co chcesz robic a z czym jeszcze poczekasz... taka rozmowa pomaga... no a jesli nie zrozumie to moim zdaniem nie kocha cie tak mocno jak cie o tym zapewnia...

Oczywiście, nie każe mi chodzić w tym stroju 24h/dobę. Po prostu lubi moje seksowne koszulki i bieliznę..Ja też to lubię,lubię jak go to kręci.. Martwi mnie tylko tempo tych nowości. Uspokoiłeś mnie, fantastycznie, że spotkałam Cię tu na forum, bo Twoje wypowiedzi są bardzo budujące. Oczywiście porozmawiam z nim o tym, jak tylko do niego pojadę. Chciałam porozmawiać o tym przez telefon,ale to zły pomysł... A dla niego to naturalne. jego fetysz-załozy to na mnie i zdejmie.A dla mnie coś mega nowego.. IceBreaker- A czy Ty ze swoją partnerką stosowaliście takie urozmaicenia, czy ona też raczej jest "na nie" w tej kwestii?

Jezeli chodzi o moja partnerke to kwestia jest troszeczke bardziej skomplikowana... ja mam duze doswiadczenie w tych sparawach ona nikle i do tego jeszcze negatywne (pomine szczegoly), dodam ze dzieli nas tez niebagatelna odleglosc 1600km, widzimy sie co 2 miechy, ale jak juz jestem to chodzimy razem na zakupy itd... no i w tym ci ladnie, to mi sie podoba, to mi sie jakos nie widzi, wes to zdejmij bo sie zaraz na ciebie rzuce... hehehe... ale to ja... co do mojego fetuszu ( nie wiem jak sie to slowo odmienia), to akurat spoko bo ona czasami sie tak sama z siebie ubiera... no ale jak juz mowilem porozmawiajcie sobie w takim miejscu ze potem bedziecie sie mogli kochac bez zadnych niespodzianek... no nie wiem czy w czym jeszcze mam tobie pomoc...?

Warto porozmawiac a co do tempa,to u nas bylo bardzo duze po tygodniu mieszkalismy razem po miesiacu byly zareczyny a jeden rok jeden miesiac i jeden dzien później byl slub. Wiec tempo to indywidualna sprawa kazdego zwiazku,skoro Ci zaproponowalcos takiego to znaczy ze ma do ciebie zaufanie i chce wpelni sie dzielic z toba swoimi pragnieniami i odczuciami, ja bym sie cieszyla jak by mi cos takego powiedzial. Lepsze cos takiego i szczera otwarta ozmowa o pragnieniach niz życie w skrepowaniu zatajajac wlasne pragnienia bo wtedy nie ma szans na pelne zaspokojnie i duchowe i cielesne.

goldi_goldi i icebreaker- BARDZO WAM DZIĘKUJE. Napewno o tym z nim porozmawiam,zebyśmy dobrze czuli się razem, bez skrępowania i niedomówień. Icebreaker- my też mieszkamy daleko, ale to 300 km nie 1600... ale i tak sporo... dlatego rzucamy sie na siebie jak tylko zostaniemy sami, ale to wynika z miłości. Wiem, co czujecie przez tą odległość! Fajnie, że Twoja partnerka jest otwarta na takie pomysły z ubraniem mimo wszystko! goldi_goldi- MASZ RACJĘ! powinnam się cieszyć, że otwarcie mi o tym mówi... mówi mi o wszystkim, więc sądzę, że porozmawiam z nim o tym równie otwarcie i mam nadzieje ze dojdziemy do wspólnych wniosków. Nie ma nic lepszego niż wzrok pożądania osoby którą kochasz i to by czuć się mega seksownie :) czy jest coś co napewno powinnam mu powiedzieć? ps. dziekuje jesteście fantastyczni, że pomogliście mi w tym problemie.

Nie ma za co dziękowac;) Wydaje mi się, że powinnas w rozmowie z nim podkreslic to ze cieszy Cie fakt ze rozmawia z Tobą o swoich pragnieniach i że chcialabyś żeby wiedzial ze zalezy Ci na tym zeby miedzy Wami się dobrze układało a Twoje watpliwosci zwiazane z jego oczekiwaniami nie wynikaja zTwojej niechęci tylko z faktu iz to jest dla Ciebie calkowita nowosc.

Goldi_goldi- fajna babeczka z Ciebie, Twój mąż ma wielkie szczęście mieć taką żonkę. Też chce mieć takie podejście w przyszłości do pragnień mojego mężczyzny(o ile on będzie dbał o moje!) ;)

Gość ........pewna dziewczyna....
bardzo często zakładam różne stroje do seksu, od wyrafinowanych po bardzo.... słodkie, mój facet je uwielbia, tzn. mnie w nich a potem i tak wszystko zdejmuje hehehe:)

Gość VVVVVVVVVVVVV
PO LAMPCE DLA KARMIĄCYCH:) __________ || | ||-------------| || o o o o o| || o o o o| || o | || || || || || /___\ pO BUTELCE DLA NIEKARMIĄCYCH:p ______ || | || | || | || | || | || | || | || | // \ // \ // \ // \ ||___________| || K----------Y | || | ||SZAMPAN =) | ||___________| || | || O | || O | || | || O | || O | ||___________|

Gość kreofasi
Żeby to zrozumieć wejdż na forum:www.koronkowabielizna.fora.pl