Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

Sprzedam suknię wartą 2.500zł za 1/5 ceny!!!

Polecane posty

Gość pewnie tyle za nią płaciłaś
ale czy ona jest WARTA tych 2500 to już sprawa dyskusyjna.

Gość widziałam dużo lepsze
sukienki za 2500

Gość mnienie
fatalna ta sukienka. I albo Ty taka gruba , albo w ciazy byłaś. Nie wiem czy to coś uda Ci się sprzedać.

a mnie się wydaje, że sukienka jest przepiekna ale niestety suknie w wiekszych rozmiarach wygladaja mniej korzystnie... i dlatego tak moze byc oceniana. Jestem przekonana, ze gdyby suknia byla w rozmiarze s i nosila ja kobieta, powiedzmy, o lepszej figurze, uwazalybyscie inaczej. I bron Boze nie chce urazic właścicielki sukienki bo wg mnie wygladalas przepieknie:)!!!!!

Gość matuś moja
Pan Młody w przedpołudniowym garniturku i jasnych butkach na grubej czarnej "słoninie"... i jeszcze przypinka w kieszonce, zamiast w klapie :( aż smutno patrzeć :( na temat sukni się nie wypowiadam - do krągłej figury lepiej pasują inne fasony..

Gość jak zwykle
Czy autorka prosiła, oceńcie mnie, mój ślub, mojego narzeczonego, czekam na słowa krytyki, bedę wiedziała co zmienić następnym razem??? NIE!!! Powiedziała tylko, że chce sprzedać suknię!!!

eeeehs, ja już się przyzwyczaiłam do tutejszych, niektorych tępaków, ktorzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem i próbują polepszyc swoją samoocenę jadąc po innych ;) szczerze mówiąc wiedziałam, ze tak będzie wyglądał ten topic ;) Nic nowego;)

Gość jakby jedna z druga
się łaskawie pofatygowały i zerknęły w suwaczki to nie miałyby wątpliwości, że autorka szła do ślubu w ciąży. Dopiekłyście ciężarnej - gratulacje.

Gość i co teraz ciężarna
w myśl tradycji armię myszy nam na spiżarnię naśle??? ;)

Gość
suknie slubne niestety jest bardzo ciężko sprzedać. ja za swoja suknie slubna dałam 1700 zł-nowa, moim zdaniem suknia bardzo ładna gosciom tez sie podobała i chciałam ja sprzedac za 400 zł na allegro, trafiła sie nawet jedna chętna pani ale po przymiarkach w koncu zrezygnowała, także czasami nawet za 500 zł jest ciezko sprzedac.

Gość martaagacka
Wcale nie trudno sprzedac. Oglos na portalach slubnych. Ja moja sprzedalam za polowe ceny wlasnie, ale kilka tych ogloszen wrzucilam w neta, nie na kafe.

Gość to keica czy auto
hehe sprzedajecie kiecke czy auto??

Gość do kotki
nie dziwie się, że nie możesz sprzedać... nie dość że nie zbyt ładna, niepraktyczna (sam tiul..) to do tego rozmiar 34...

Gość dzordza
a mi sie podoba:) niestety ja juz po ślubie:)