Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakjak jakkk

ratunku ratunku kobiety matki polki ratujcie

Polecane posty

Gość jakjak jakkk

pranie mi zafarbowalo , kurde szare zrobilo sie brudnoniebieskie niby wszystko bylo ciemne ale jakas jedna rzecz sprawila ze wszystko jest buro- niebieskie, da sie cos z tym zrobic?? pomocy kobiety, prosze

Oglądałem.... nudzisz, a tekst z pochodzeniem śmieszny nie jest, źle ci sie wydaje. do autorki-nic juz nie poradzisz, może niektore ciuchy uratujesz, mi pomoglo jak wypralam wszystko jeszcze raz w wyzszej temp.

Gość jakjak jakkk
mam pochodzenie chopsko- babskie, a jak ! :) jedna pare gaci nowych granatowych wrzucilam no i wszystko zapaprane, bluzki... aaa :(

jak nie da ci sie uratowac to mozesz kupic barwnik do ubran i pofarbujesz na nowo na jaki kolor chcesz :) tylko troche roboty z tym :/

Gość aldona z peknietego....
moze spróbuj wygotować ale takie rzeczy które można gotowac chociaż to da sie uratowac:P

Gość jakjak jakkk
dziekuje dziekuje! no to ide prac, jak cos bede dalej z barwnikami kombinowala dzieki raz jeszcze , moze cos uratuje :) ogladalem wczoraj film ma jakies kompleksy , wspolczujemy oczywiscie :)

Gość enedue
jakjak nie martw sie-szary kolor zawsze w modzie:) Wygotuj co się da! To co z włókien naturalnych oczywiście :)

Ogladalem... juz widzialam gzies Twoj wpis na innym topiku .Byl bardzo podobny. Szkoda mi Ciebie

Gość 5 zl dostawalam
bardzo dobry jest takis srodek do prania ubran, ktore zafarbowaly. Nazywa sie DYLON COLOUR RUN REMOVER. Tylko nie wiem czy jest w Polsce sdostepny. Pierzesz w nim jeszcze raz i wszystko wraca do dawnego stanu

Gość jakjak jakkk
o dzieki za informacje, jutro popytamw sklepach chemicznych. a czy ten srodek dziala takze na stare farbowania, na takie ubrania kotre juz wyschly ? troche przepralam te swoje bluzki, serce mi sie krajalo jak widzialam ile w nich niebieskiego szlamu ;) nie, tak powaznie to troche wyplynelo, ale kolor nie ten cam co kiedys :(

Gość co za bzdury
gotować ? przeciez ciepło utrwala barwniki przecież właśnie przz gotowanie się farbuje.... jedyen co możesz zrobić to szybko uprać białe rzeczy w 30 stopniach w proszku do białego z wybielaczem typu Vanish czy Oxy

Gość jakjak jakkk
a nie wiecie czy w polce sa w sklepach jakies srodki do usuwania niechcianych barw, nie barwniki,ale po prostu cos w czym wypierze sie ubranie i ono ma oryginalny kolor ? a te barwniki sa ze tak powiem nieklopotliwe, latwo poradzic sobie z zabarwieniem-przy ich uzyciu ?:)