Ania1234567 0 Napisano Październik 18, 2009 Słuchajcie mam pewien problem mianowicie swojego chłopaka ręką doprowadziłam do wytrysk. Z czego właściwie całość była na moich rękach na jego ręce było troszku spermy która z moich skapała, następnie on tylko i wyłącznie wytarł w papierowy ręcznik ręke na której była sperma, po upływie czasu 30 minut wkładał mi swoje palce do pochwy ale nie głęboko, .. Czy mam się czym martwić . Proszę was Dziewczyny o odpowiedź. Dodam że mam dni płodne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie ma......... Napisano Październik 18, 2009 mozliwosci zajscia w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna91 0 Napisano Październik 18, 2009 zgadzam się z pierwszą odpowiedzią lecz poczekaj kilka dni i zrób test ciążowy...a na razie bez obaw:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna91 0 Napisano Październik 18, 2009 zgadzam się z pierwszą odpowiedzią lecz poczekaj kilka dni i zrób test ciążowy...a na razie bez obaw:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach