Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna dusza

kochanką być?

Polecane posty

naprawdę wszystko jest porąbane,miałam męża,byłam wierną żoną,on kochającym mężem,przyjeliśmy pracownice do naszego sklepu ona w wieku naszej córki 29 lat--od roku są razem,a ja zostałam na lodzie.Malo tego nigdy ZUSU za mnie nie płacił bo na stare lata mieliśmy wynająć sklep.Mam prawie 50 lat i wychodzi na to że cale życie nie pracowałam---mało zmartwień,jak już znalazłam pracę i miałam być zarejestrowana to zlamalam nogę,od sierpnia siedzę od jutra mam zabiegi,a co dalej.SAMA już nie wiem czy powinnaś używać życia,czy zastanowić się jak byś się czuła gdyby mąż ci to zrobił.Atak przy okazji to co ja mam zrobić

Gość wydębić od gnoja solidne
alimenty. Należą Ci się. Dostarcz dowodów ile wyciąga ze sklepu i bierz ile się da. Niech się utrzymanka sama dorabia. Dorobek ze sklepu jest twój.

Gość nie pakuj sie
nie pakuj się w bycie kochanką - sama stracisz najwiecej - nawet gadanie ze to tylko seks, ze na chwile - wypali Cie to ... :(

tak wszystko ok działalność zawiesi i gucio dostanę,wiesz jak jest z alimentam.NAJPIERW muszę iść do roboty żeby na adwokata uzbierać.Aby stopa się wygoiła,cale życie pracowałam w handlu nic innego nie umię robić-a kto mnie kulawą weźmie,przecież caly dzień na nogach,ale dobra radzimy tej biedaczce co ma zrobić,bo ja już nie wiem

Gość e tam postrasz go zusem
że go udupi nieźle jak go zacznie zus ścigać za zaległe składki. Bardziej mu się opłaci płacić Ci alimenty. Poradę prawnika możesz dostać za darmo w mopsie itp. instytucjach.

Gość skoro jest takim skurczybykiem
to fajtycznie postrasz go troche, wizja dochodzenia i ewentualnej kary wpedzi go w sraczke :P niech ma, skoro taki skurwiel. a tak powaznie to faktycznie dowiedz sie co z tym zusem mu grozi i wtedy wal do niego! nie martw sie dasz sobie rade, tylko spokojnie, bez paniki i rozmyslnie!!!