Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakjak jakkk

czy cos Wam sie kiedys przejadlo i juz nigdy tego nie tkniecie?

Polecane posty

Gość jakjak jakkk

ja jem watrobke 3 dzien i nie mam jej dosc, chyba nadrabiam jej niejedzenie w dzienstwie

Gość no pewno ze sie cos znajdzie
kiedys jadlam na potęgę jogurt truskawkowy i teraz go niecierpię

Gość poganiacz klawiszy
zupki chińskie z Radomia

Gość do autorki....
Nigdy się nie przejadłam, nawet na święta, bo nie potrafię się objeść. Jem częściej, ale mniejsze porcje. Mogę ....duuuuuuużo tylko pierogi z jagodami i śmietaną. Urozmaicam dania, tak by sie nie powtarzały, dlatego wszystko zawsze jest pyszne, oprócz kilku rzeczy, któych nie lubię.

Gość Nie zjem brokuła
Kuźwa już nigdy nie tknę gąsienic z brokułów, baardzo mi się przejadły :O Co brokuła kupiłam, to jakaś franca zielona w nim była.

paluszki rybnr fuujj. musialam nosic siostrze do szpitala bo tylko to chciala jesc no i ja przy okazji jadlam. i tak przez 2 tygodnie jak nie wiecej bo juz nie pamietam ale do dzis jak widze to pawia bym najchetniej puscila.bleeeeeeee

Gość makrela wędzona
kiedys lubiłam. ale zjadłam za duzo. teraz juz nie lubie. bleeeee

pewnei wiele razy sie przejadłam ale nie obrzydziło mi sie to ale pamietam ze cieko zatrułam sie arbuzem i do dzis go nie tkne a to bedzie juz 10 lat

mnie chyba ziemniaki, takie z wody oczywiście...bo placki, frytki czy pieczone to chętnie...moja mama zawsze do obiadu robiła ziemniaki, bardzo rzadko były makarony, pierogi, nalesniki, kasza a ryzu to w ogóle nie pamiętam z dzieciństwa, dlatego teraz ja sama w swoim domu unikam ziemniaków, oczywiście gotuje dla męza i syna ale sobie często co innego :D...

A ja kiedyś zjadłam kluski z mięsem - z mrożonki - i wylądowałam w szpitalu bo się zatrułam. Nie tkne ich więcej :P

Gość LadyMorgana33**--
Ja mam tak jak sobie coś zniesmaczee to porafię dłuuugo nie jeść/pic**1.Zle sie czułam po piwie i nie pije już chyba od kwietnia -z wyj karmi lub redsa.2raz ugotowałam jajko obrałam i było w kolorze chodnika to tez długo nie jadłam jajek3 skusilam się raz na zupkę chinską z tesco i była tako obrzydliwa ze nie jadłam ogólnie zadbych tego typu rzeczy dosc długo.

Gość alfabetagama
pasztet drobiowy z pomidorami.jadlam go 6 tyg.dzien w dzien bo sie z kolezanka zalozylam.nie wloze go do ust za chiny.

Gość a no jest to rosół
rosół. Jak byłam mała to ciągle jadłam rosół - to była moja ulubiona zupa. aż w końcu przestała mi smakować i chciałam coś innego na obiad i od ok 5 lat nie jem rosołu

Gość reshka
przejadly mi sie pulpety

Gość gość
Jem kanapki bez masła ;o

Gość gość
Tak, moja żona, rozdziewiczyłem ją i teraz boję się, że się czymś zarażę od tej puszczalskiej wywłoki.

Gość gość
Ja nie möge patrzec na brokuly...robilam diete ,Fakt schudlam 10 kg ,ale na okraglo jadlam brokuly z prazonymi ziarenkami i sosem jogurtowym oraz pomidory z Mozzarella lub feta....nigdy wiecej.