Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matahari12345

Mam ochotę na swojego byłego!

Polecane posty

Gość matahari12345

Mój temat przedstawia sie tak: Jestem ze swoim obecnym partnerem juz jakis czas, dobrze mi z nim. Niedawno wróciła do mojego miasta moja dawna miłośc...on mi pokazal co to seks...nie wiem , jak go widze jakos tak dziwnie...czy to uczucie nie wygaslo czy to tylko sentyment...mam na niego ochote...straszna...co robic??Czy mieliscie podobne sytuacje??

Gość sasetka 1988
Hmm. idz za glosem serca:P

Gość twenty one night
Miałam podobny problem...zdradziłam swojego partnera z byłym...i musiałam od niego odejsc bo nie potrafilam mu spojrzec w oczy...a moj byly sobie najzwyczajniej w swiecie wyjechal i uznal to za mila przygode...zaluje tego do dzis...bo juz nie da sie cofnac czasu i tego naprawic

Gość dak adak akd akdakakdka akddka
potwierdza to teorię że kobity mają sentyment do facetów z którymi zaczynały swoją przygodę z seksem ;)

Gość matahari12345
A może ja po prostu nigdy nie przestalam go kochac??:(

Gość kobiety maja tak
ze czesto wracaja do swoich bylych, choc wiedza ze to nie ma przyszlosci

Gość kalambury
mam to samo teraz, mimo ze z moim byłym do seksu nie doszło, tylko do pieszczot, ale jak teraz na niego patrze to bym go zerznela jak tylko sie da mimo ze z moim obecnym chłopakiem jest mi zajebiscie :)

Też tak miałem że z moją eks kilka razy próbowaliśy się zejść.... ale nic nie wypaliło, bo w jej towarzystwie przypominały mi się tylko te złe chwile... Też nadal coś czuję do niej, no ale trzeba żyć dalej... ;] [Nie ma brzydkich kobiet-- tylko wina czasem brak... ]:-> ]

Gość sFutr43esdsgededddads4d45
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra jest czym wspanialym.

Gość Missimo
mialam podobnie. rostalam sie ze swoim facetem, poznalam nowego ale od czasu do czasu szlam z bylym do lozka. byl w tym dobry i poprostu spotykalismy sie tylko na sex :) to nic zlego poki nie masz meza. a juz napewno jesli byly jest lepszy w lozku niz aktualny facet :p