Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

Porozmawiajmy.

Polecane posty

to przejdźmy od razu do sedna sprawy z tym psem na łańcuchu ;) : czy pilnowany facet (na łańcuchu) może się stać zły i kiedy w końcu z się go z tego łańcucha spuści to jak to zły pies kogoś pogryzie (zdradzi) chociaż normalnie traktowany by tego nie zrobił. czy może to nie ma wpływu i na łańcuch i tak idą tylko Ci źli, którzy właśnie bez tego ograniczenia by zdradzili? ;)

Gość nananananananananaaa
tak samo by zabrzmiało pytanie z serii - co było pierwsze jajko czy kura :)

hehe, czyli czujesz się w jakiejś części biseksualna? a uważasz że kiedyś przy dogodnej okazji mogłabyś spełnić tą fantazję czy tylko uważasz to za coś co Cię kręci, ale tylko we własnej głowie?

Nie do końca, gdyż widząc atrakcyjną kobietę nie myślę o tym, żeby zaciągnąć ją do łóżka :P Co najwyżej, że jest bardzo ładna. Moje pragnienie wynika raczej z czystej ciekawości, chęci eksperymentowania, pójścia nieco dalej niż pocałunki ;)

no też tak słyszałem że każda, ale są na pewno takie które nie są albo przynajmniej mówią że nie są ;) mam właśnie taką koleżankę, hojnie obdarowaną przez naturę ;), która opowiadała o swoich przygodach, jak to była adorowana przez inne dziewczyny na różnych imprezach :P i jak to ją drażni ;) a Ty hailie skoro masz takie skłonności przyznałaś się kiedyś do tego, nie miałaś okazji czy wręcz zaprzeczałaś?

Żartuję czasem na ten temat ;) Ale nie jest tak, żebym każdemu opowiadała o swoich fantazjach ;) Chyba, że w gronie dobrych znajomych ktoś podejmie tego typu temat.

no ja mam ostatnio tak że strasznie mnie podnieca to jak wyobrażam sobie co może czuć kobieta podczas stosunku :P nawet sobie tak myślałem że może kiedyś dam się zgwałcić swojej przyszłej żonie (jak ją w końcu znajdę ;) ) :P jeżeli będzie miała na to ochotę, a wiem że to też jest fantazja niejednej kobiety :P

Zgwałcenie przez kobietę? :> Trzeba być w skórze kobiety, aby zrozumieć co to oznacza :D

moja ostatnia kochanka powtarzała że tak się jej podoba mój tyłek, że żałuje że nie jest facetem, haha ;D ja już tam wiem co miała na myśli i co chciała zrobić ;) ale jakoś się rozstaliśmy zanim coś z tej myśli wynikło ;)

Kobieta z fantazją:classic_cool: Czyż to nie wspaniale? :) Dama w towarzystwie i dziwka w łóżku - wielu twierdzi, że tak powinno być.

no dziwka w łózku to to była, ale co do pierwszej części z tą damą to już chyba nie do końca :P może to brutalnie zabrzmiało ale tak było :P w ogóle powinienem się czuć przez nią wykorzystany, bo tak naprawdę nigdy z nią nie chciałem być, ale ona uważała że to tylko seks, a że ja byłem sam to jakoś nie znalazłem w sobie wystarczająco dużo silnej woli żeby jej odmówić ;)

Więc czysty układ, który obie strony akceptowały. A o takie trudno. Bo wcześniej czy później któraś ze stron się zakocha:o

no właśnie nie taki do końca czysty, bo może by trwał do dzisiaj ale to inna bajka. Miało być o seksie więc nie będę zanudzał swoimi historiami ;p mała mi, a Ty jakie masz fantazje? :P

z kilku powodów, między innymi to o niej pisałem że ćwiczyłem przy niej cierpliwość ;) oprócz tego była mężatką, co prawda mówiła że ani nie sypia z mężem ani nie kocha go ani on jej i są ze sobą razem tylko dlatego że im tak wygodnie, bo mieszkanie itd ale co miała mówić skoro jej się chciało ze mną baraszkować :P no i w końcu jakoś mi taka rola i taki układ przestał odpowiadać

3. Chociaż nie wszystkie się przyznają to kobiety uwielbiają silnych mężczyzn, którzy nie tylko zaniosą je na rękach do łózka ale też obezwładnią je w nim pokazując dlaczego mówi się o nich "słaba płeć" ;)