Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teraz o greckich filozofach

Co sądzicie o facetach mało konkretnych w typie greckiego filozofa

Polecane posty

Gość do zołza jakich mało
to co ma zrobic chlopak bez prawka? :(

Gość nauczyc sie jezdzic samochodem

a jak komus to nie idzie?

Gość byc bardziej konkretnym
i pokonac swoje slabosci ;)

Gość anette111
Ludzie powinni być wszechstronni. Owszem jesli interesują się czymś, mają jakieś pasje to duży plus. Ale jeśli czy to mężczyzna czy kobieta mogą tylko wkółko rozmawiać o jednym to na dłuższą metę są nudni

a jak ktos sie w ogole nie interesuje samochodami?

Gość tylko ze u kobiety
brak prawka latwiej wybaczyc

Gość i tym sie rozni kobieta
od mezczyzny

Gość a podobno mamy
rownouprawnienie

Gość baronie a prawko
na motor masz?

Gość a to jest legalne
?

nie jest ale konsekwencje są błahe, już nie pamiętam jakie, kiedyś o tym gadałem z kolegami a teraz i tak nie mam na czym jeździć :( poza tym wielu jeździ głównie nocą i bardzo szybko więc ryzyko złapania przez policję jest bardzo niskie kilka tygodni temu dostałem mandat za przekroczenie prędkości 1 w mojej kilkunastoletniej karierze kierowcy :D i przyznaję, że się zagapiłem bo w tym konkretnym miejscu zawsze jadę zgodnie z przepisami 40 km/h i 300 zł + 8 punktów jeśli pamiętam :O

Gość przykro mi baroni
wspolczucie :(

Gość jak jezdzisz szybko
to przynajmniej jestes meski i nie jestes zadnym greckim filozofem

"Chodzi o mało życiowych idealistów, lubiących prowadzić wzniosłe filozoficzne dysputy albo pogadanki o sztuce alternatywnej." fakt prowadzenia filozoficznych dysput nie oznacza automatycznie mało-życiowości :) "Tylko, że tacy faceci raczej nie są typami kobieciarza." Chwała Bogu!! Zadna normalna kobieta nie chce miec faceta-kobieciarza. "Tacy po prostu mało konkretni, lubiący dyskutować o wpływie zorzy polarnej w Chinach na kolarzy w Zimbabwe" nice. jest ciekawie. o czym można porozmawiac z Toba, autorze topicu?... "po pierwsze - mało męski" powinien pluć pod nogi, żłopać piwsko i mówić "kurwa" co drugie słowo rozmowy o...niczym, wtedy bedzie meski? :D "po drugie - będzie Cię wkurzał tym filozofowaniem i będzięsz się czuła głupsza." to trzeba być mądrzejszą :) "niech taki filozof sobie - wyklada na uniwerku i niech bedzie starym kawalerem" na mojej uczelni w kadrze nie było ani jednego starego kawalera :)

Gość ale na wielu uczelniach
jest sporo starych kawalerow

Gość do frufru
ale tu chodzi chyba o facetow niezyciowych, myslacych o niebieskich migdalach

Gość do frufru
nie umiejacy sie odnalezc w pracy, nie majacy prawa jazdy, czesto tracacy prace i majacy problemy ze znalezeniem kolejnej, nie umiejacy niczego zalatwic, nie dazacy do dorobienia sie, zyjacy swoimi pasjami, nie myslacy o przyszlosci

"nie umiejacy sie odnalezc w pracy, nie majacy prawa jazdy, czesto tracacy prace i majacy problemy ze znalezeniem kolejnej, nie umiejacy niczego zalatwic, nie dazacy do dorobienia sie, zyjacy swoimi pasjami, nie myslacy o przyszlosci" nieumiejętność odnalezienia się w pracy - nalezy zmienić pracę. brak prawa jazdy - nie jest problemem. częste tracenie pracy itd - nooo, lipa. tak za nic z roboty nie wyrzucają. najprawdopodobniej delikwent jest nieodpowiedzialny i olewa wszystkie obowiązki, a to juz źle wróży. nieumiejętność załatwienia czegos - zalezy jakiego rodzaju "zalatwianie" mamy na mysli. nie dążenie do dorobienia sie - nie jest problemem, dorobić się mozna wspólnie. żyjący swoimi pasjami - o tak, tak, tak. takich panów lubimy. nie myslący o przyszłości - to trochę gorzej. moze zdyskwalifikowac. zalezy czym sie przejawia.

Gość do frufru
a jak jest ciapowaty i nie umie sobie w zadnej pracy poradzic?

Gość facet powinien umiec
pogadac na madre tematy i uzywac wiertarki. Z przewaga wiertarki.

nie ma takiej opcji zeby facet sobie nie umiał poradzic w ŻADNEJ pracy. musi być z nim coś nie halo, jak pisałam - nieodpowiedzialność, kombinatorstwo, nierobotność. rzadko kiedy zdarza sie tak ze ktoś sobie nie radzi w robocie bo lubi "dyskutować o wpływie zorzy polarnej w Chinach na kolarzy w Zimbabwe".

Gość do frufru
a jak ktos jest ciapa i nie daje rady psychicznie nawet na kasie w markecie?