Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co z Wami dziewczyny

Co z Wami dziewczyny !??!?!

Polecane posty

Kurwa nie rozumiem Was dziewczyny ! narzekacie jak jakieś tępe idiotki że faceci na Was nie lecą a jak kurwa lecą to ich olewacie i robicie z nich kretynów głupie pokazując jak macie to w dupie !.TAKA PRAWDA !!! Dzisiaj zrobiłem sobie mały test i napisałem na gadu gadu do paru ładnych dziewczyn z mojej okolicy.Zaczynam gadkę itp a każda z nich totalnie oziębła ! Gdy zaproponowałem spotkanie ,jakiś wypad do kina lub do restauracji to każda z tych lasek mówiła że 0) Skąd masz mój numer ?! 1) Jestem chora 2) Nie znam Cię 3) Nie jestem zainteresowana spotkaniem 4) Co za debil ! odejdź człowieku Każda z Was niby gada jak jej to brakuje faceta i narzekacie że mimo Waszego pięknego wyglądu faceci nie robią pierwszego kroku itp ! NO to jak to jest że od miesiąca staram się wyrwać jakąś fajną dziewczynę i nie na SEKS ! tylko żeby poznać się lepiej a może coś wyjdzie z tego w postaci miłości ? to nie ! nie ma mowy Pisze do Was koleś a Wy go olewacie . Sytuacja z wczoraj , idę sobie przez sklep handlowy i patrzę ładna dziewczyna stoi jako hostessa i reklamuje jakieś pierdołki.Podchodzę do niej i pytam : Cześć jestem XXX chciałbym się spytać czy masz chęci gdzieś wypaść po pracy i takie tam inne KULTURALNE słowa a ona mi mówi że : Nie nie mam ochoty po czym się odwróciła :) mówię dlaczego ? wszystko w porządku ? a ona NIE i się odwróciła. Ręce opadają ! jak ja mam poznać jakąś laskę ?! jak te na necie gadają że się nie spotykają z chłopakami z netu a te z reala nigdy nie mają czasu !!!! i nie wiadomo co ? może trafiam po prostu na idiotki oziębłe .Już sam nie wiem , dodam tylko że mam prawie 190cm wzrostu jestem brunetem który wygląda jak FACET a nie jak jakiś różowy chłopaczek który lata w ciasnym sweterku !.Kobiety oglądają się za mną na ulicach ,na każdym kroku widzę że masie kobiet się podobam a jednak nie umiem znaleźć sobie dziewczyny.

A żebyś wiedziała że jestem 3 razy bardziej nieśmiały od Ciebie .Być może po moim poście tak wywnioskowałaś ale tak nie jest.

idę się wysrać

Gość
dodam tylko że mam prawie 190cm wzrostu jestem brunetem który wygląda jak FACET a nie jak jakiś różowy chłopaczek który lata w ciasnym sweterku !.Kobiety oglądają się za mną na ulicach ,na każdym kroku widzę że masie kobiet się podobam a jednak nie umiem znaleźć sobie dziewczyny. czyli pozostaje tylko 100lejka, sprawdz to🖐️

"Kobiety oglądają się za mną na ulicach" Może się oglądają , bo wygladasz śmiesznie a nie dlatego , że jestes przystojny :P

zagaduje na gg jakies panny, ktore go nie znaja i ma pretensje ze one po stopach go nie caluja w podziece za zainteresowanie. a ja mysle, ze jestes smutnym sfrustrowanym facetem, to emanuje z Twojego topiku i zapewne z Twojej ososbistej osobistosci rowniez :)

Wlasnie z Twojego postu wywnioskowalam ze jestes za bardzo pewny siebie.Myslisz ze dziewczyny sa jak towar w sklepie na polce??Ze podchodzisz,proponujesz spotkanie i juz jest Twoja??Niestety,tak to nie dziala:)A propos pisania na gg do kobiet to wcale sie im nie dziwie ze odmawiaja.Bo nikt przy zdrowych zmyslach nie umowi sie z kims na real po minucie znajomosci w necie.

Gość i masz problem autorze
nie przeczytam tego co zes nabazgral bo za duzo ; d

OOO,i jeszcze jedno.W swoim poscie dwa razy uzyles przeklenstwa w zwyklej wypowiedzi.No to skoro nie potrafisz wypowiedziec sie bez wtracania k...wa to zadna inteligentna laska sie z Toba nie umowi-bo swiadczy to tylko o twoim niskim poziomie:)