Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princess*

chłopak bałaganiarz

Polecane posty

moj chlopak jest strasznym balaganiarzem jak wraca ze szkoly to z podlogi mozna wywnioskowac w co byl ubrany ja nie lubie balaganu wiec chodze i za nim sprzatam czasem mnie wkurza swoja gadka''to nie sprzataj'' jak go zmusic to tego zeby odkladal rzeczy na miejsce??

Gość ulka28
zmień chłopaka, ten widać nie jest jeszcze przygotowany do życia.

mozliwe ale mam zerwac bo nie sprzata po sobie??ja nie mowie ze jestem idealnie porzadna ale kurcze bez przesady;/

Gość anka2222
ja przyłącze się do zdania uli28, nie mogłabym być z bałaganiarzem, co ja jestem sprzątaczka? po powrocie do domu też mam prawo do odpoczynku a nie do zapierniczania na drugim etacie, bo szanowne Pańsko nic nie pomoże a nawet przeszkadza.

Gość Brawuuuuuuuuuurkkaaa
uuuu, no niestety, masz kiche.on ma to gdzies, balagam, czy nie balagan. Mozesz sobie go prosic, jemu syf nie przeszkadza, wiec nie bedzie sprzatal, a jak Ty masz z tym problkem to se sprzataj. Dobrze ktos powiedzial - jestes na przegranej pozycji, bo on ma to w dupie. Nawet jak zastosujesz metode niesprzatania, czyli olejesz sprzatanie po nim i pokazesz mu syf jaki powstanie - to Ty sie udenerwujesz syfem coraz wiekszym, a on NADAL BEDZIE MIAL TO W DUPIE. przesrana sytuacja.

Gość e tam a znasz młodego chłopaka
ktory byłby taki porzadkowy? moim zdaniem najwazniejsze ze Ty jestes porzadkowa, a jak raz na jakis czas mu ogarniesz pokoj to korona Ci z glowy nie spadnie. pozdrawiam

Gość dzadzudzi
ja znam wielu mlodych facetow, ktorzy sprzataja w swoich mieszkaniach :) nie zmusisz go, skoro balagan mu nie przeszkadza. albo to zaakceptujesz, on troche ustapi i ty troche (np. nie bedzie chociaz rzucal rzeczy na podloge), albo zmien faceta.

w piatek bylam caly dzien w pracy pozniej w szkole wczoraj 12h w szkole dzisiaj tez prawie caly dzien jutro na 8 do pracy mam prawo byc zmeczona a on wpada z moim bratem i jego dziewczyna i robia chlew!!!masara wkurzylam sie strasznie

Gość Chlopak obiektywny
chodzi do szkoły ? zawodowej ?

Gość taka ta czarna
Eh tak to już jest z facetami.A spróbuj mu tylko zwrócić uwagę!Co ja?Przecież sprzątam po sobie!

on zawsze mowi;''a gdzie jest balagan??'' a jak mowie ze dopiero posprzatalam i ze mnie nie sznuje to mowi ze przesadzam i konczy sie zazwyczaj klotnia!!ale to jest duza wina ich matek bo mial zawsze pod nos podstawione wszystko