Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aden

eh kafeteria to zło

Polecane posty

niestety nie mam 😭 ale ogladalam ten film :D jak masz popcorn to moge do ciebie wpasc na powtorke :)

1.jaki aden ma kolor oczu? 2.czy aden jest wysoirtiwana? 3.jakie sa ulubione potrawy aden? p.s. Aden nie ogląda TV 1 piękne niebieskie oczy 2 jest jest cały czas ćwiczy :) sks siatka itd 3 lazania i spagetti i jak mi właśnie podpowiedziałą włoska kuchnia :)

nie ogladam tv ogolnie, ale filmy bardzo lubie :) nie pogardzilabym jakas dobra komedia romantyczna... :classic_cool: powiedz cos o sobie Ogladalem wczora... ;)

moja kolej :classic_cool: jak masz na imie? ile masz lat? jaki kolor wlosow i oczu? znak zodiaku? uprawiasz jakis sport? jakiej muzyki sluchasz?? .... 1 seria:D

1.jakim znakiem zodiaku jest aden?? 2.czy aden gra na jakims instrumencie? 3.czy aden jest popularna? 1 Baranek 2 Tylko na nerwach czasem 3 zależy w których kręgach ale przeważnie tak

przeciwnienstwa sie ponoc przyciagaja....:D Koziorozec powiadasz:D

wyslesz mi fotke na mejla? odwdziecze sie..... ❤️ ...musze mykac, bede jutro oczywiscie :D nie dajcie umrzec topikowi Ogladalem :* Turbooo :* kiss kiss ;)

mężczyzna, student informatyki lat 21, kawaler, wzrost 189 cm, włosy ciemny bląd/brąz ciezko określić, oczy piwno zielone sylwetka szczupła (nie mylić z chudą hehe) średnio zbudowany a Ty mozesz opisać Siebie?

Gość uwazaj on oczekuje
obciagu z polykiem i gotowosci do penetracji analnej :)

Zgadza sie albo emo moda albo za szybko dorastają i zajmują sie smutnymi sprawami polityka itd bez dystansu do życia i siebie :) a potem mówią jaki świat jest do bani i nie chce sie im żyć hehe :) dla mnie jest tak kolorowy że życia mi braknie by sie nim nacieszyć ;)

upppp ! :( gdziez sie podział moj cichy wielbiciel? bo glosnego mam.... :D