Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owocowy deser

nienawidze jak mowi to slowo

Polecane posty

Gość owocowy deser
Na poczatku mowil do mnie -RYBCIU-jak do swojej bylej.........az sie o tym dowiedzialam i powiedzialam,ze nie chce by i na mnie tak mowil..!

Gość jakajaola
tez mu tak powiedzialam i przestal, czasem stosuje inny wariant tego samego slowa widocznie uwaza ze jest wyjatkowo pieszczotliwe, a niech mu tam

Gość owocowy deser
Wychodzac dzis z domu do naszej malej coreczki powiedzial..-PA RYBCIU.! ...Bylam juz troche zdenerwowana...i jak to uslyszalam,to powiedzialam mu,ze nie zycze sobie,by do dziecka mowil tak jak do tamtej Szmaty..! (wrrr)

Gość figaro mięsniak
to lepiej pipciu ? wyluzuj nie piersza i nie ostatnia jego rybcia jesteś...

Gość owocowy deser
Kurde wkurza mnie to....moim zdaniem powinien unikac tego slowa...Tym bardziej,ze tamta jest naprawde szmata,rozbila juz jedno malzenstwo i do niego tez juz wydzwaniala.(niby na kawe ,pogadac).

Gość owocowy deser
Wkurza mnie to,bo wciaz PRZYPOMINA mi o swojej bylej,ktora probowala nas rozdzielic,mimo,ze wiedziala,ze w ciazy jestem....

Gość jako kobieta
to pilnuj go bo ci do rybci ucieknie a ty sobie wymysl inna ksywe ktorej bedzie uzywał np słonko i jz masz po klopocie

Gość owocowy deser
Wam by to nieprzeszkadzalo jakby uzywal tego samego slowa...co do bylej..???.przeciez jest tyle innych slow ..!!!

Gość franeeeeee
jasne to przeszkadza :( yyyyyyyyyy nie reaguj na to slowo......gorzej z dzieckiem,bo nie rozumie.

Gość no nie no nie
okropne..nie ma wyczucia,ale to chba nie celowe z jego strony..:(

Gość kikika
A ja do mojego mowie -,,Misiu'',tak jak to Eksa...:)

Spoko, ja jestem wrazliwa na slowo "gwiazda" ale z tym slowem wiaza sie pewna baaaaardzo niemila historia. Wiec kochana powiedz mu zeby Cie tak nie nazywal ze nie chcesz aby tak mowil, jelsi mu zalezy dostosuje sie

Gość mysle ze owocowy deser
specjalnie zaszedl w ciaze zeby tylko jej biedny facet nie wrocil do tej glupiej szmaty. kochana, szmata to mi wyglada ze jestes Ty. i jeszcze ten brak kultury i zero szacunku do siebie. pomysl dla niego jestes tylko kolejna szmata, jak kiedys trafi sie lepsza to Ty spadniesz do rangi szmaty :P

Gość mysle ze owocowy deser
lapanie faceta ktory jeszcze ma kontakt z byla prosi sie o takie sytuacje. trzeba bylo poczekac albo wziasc sie za innego. a jak szmata rozwali ci zwiazek to bedzie tez wina twojego faceta i ciebie, ze nie potrafilas go doprowadzic do pionu tylko teraz placzesz o rybcie :P na marignesie nie przeszkadza mi ze mowi do mnie kochanie, tak jak do bylej. w koncu jest ze mna a nie z byla i to jest wazne a nie jak do mnie mowi.

Gość nie lubię facetów
którzy zwracają się do kobiet per rybciu, kotku, kochanie.... . Zazwyczaj nie mówią tak tylko do swoich kobiet , ale do wszystkich. Bleeeee to bawidamki. Mój byly teść mówił do teściowej słonko, kochanie, rybciu nawet gdy byli już po burzliwym rozwodzie. Tak że naprawdę uważam że mówienie do ukochanej rybciu, czy tam inaczej słodko pierdząco świadczy tylko o jego pustostanie, nie o uczuciu!!!

Gość owocowy deser
Ty wazej -ta myslaca...musze Ci powiedziec,ze kiepska jestes w tym mysleniu.! Oboje chcielismy dziecka.:):):) Pozatym nie lapalam faceta,ktory ma kontakt z byla... On mi mowil,ze wszystko skonczone,to ona czegos ie rozumie i mysli,ze rozbije kolejne malzenstwo. Ona to taki pies ogrodnika...:):):). Do -nie lubie facetow. Madre slowa...,,słodko pierdząco ''-super okreslenie.:)

Gość ughffseex
Podobnie u mnie jest....ale on do wszystkich dziewczyn zwraca sie kwiatuszku..............:(

Gość ughffseex
dziwnie mi z tym :(

Gość malenstwooo
ciesz się, że nie przekręca Twojego imienia na imię byłej, wiesz, zawsze mogło być gorzej...:/

moj do mnie mowi misku i zyje ale fakt ta nazwa jest zarezerwowana tylko dla mnie i niestety nigdy nikogo tak nie nazywal oprocz mnie zreszta do nikogo wiecej tak nie mowi tylko domnie czasami jeszcze usłusze słonko lub po prostu koalo

pouczający temat ;) chyba się wezmę za zrobienie listy określeń i wykreślenie z niej "kotku" i innych które już użyłem kiedyś żeby się w przyszłości nie powtarzać ;) do tego będę bardziej uważny w tym względzie, co by było gdybym wszystkie określenia zużył przy następnym związku i na kolejne już mi została pusta lista?!?! ;)

Gość hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
rozumiem,do dupy tak.........boli napewno.