Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bje sie tam iscc

Poszlibyscie do pracy do Lidla

Polecane posty

Gość Bje sie tam iscc

Jakby nie bylo kasy ?

Gość Pracownik Lidla
ja tam pracuje. jak chcesz sie czegos dowiedziec to podaj GG

Gość Pracownik Lidla
prawdopodobnie na poczatku te debilki ktore tam pracuja dlugo będą cię gnębić... (niestety znam to z autopsji bo mnie też dręczyły), ale teraz to powiedzmy moje kolezanki z pracy... w sumie chuj z nimi, lubie je ale raczej ciezko zapomniec jakie byly chamskie na poczatku. W handlu pracuja ludzie ktorzy przegrali zycie ... mam nadzieje ze to dla ciebie tylko przejsciowa praca (ja np nie mam zamiaru tu pracowac dlugo)

Gość co racja to racja
W handlu pracuja ludzie ktorzy przegrali zycie ...

Gość Pracownik Lidla
Autorko tematu, po co go zakladalas skoro nie masz zamiaru tu dalej pisac?

Gość Pracownik Lidla
Na zapleczu przekładam paki i kartony z żywnością,przebijam date ważności myje stare wędliny i mięso sikam do wiaderka bo niema czasu ,jakdzwonekzalkoholi dzwoni to biegne wpiasać na kase i wracam na zaplecze kiedyś nie było pensjii dostałem 10 kg mąki przeterminowanej i woreczek mandarynek codziennie dostaje karcer od kasjerek,kłade sie pod starą kozetkę na magazynie a one skaczą na niej :-(

Gość Pracownik Lidla
no i tu sie mylisz podszywie bo lidl placi uczciwie, i kaze wpisywac kazdą nadgodzine, a nawet nadminute do Ewidencji czasu pracy. no i kierownictwo szanuje pracownikow lidla, pomijam to ze niektorzy pracownicy nie szanuja siebie na wzajem.

Gość mnie by nawet nie przyjeli
🖐️

Gość Pracownik Lidla
a poza tym wlasnie lidl bardzo pilnuje tego zeby nie sprzedawac towaru przeterminowanego. codziennie wyrzucane sa kilogramy towaru ktory wchodzi w date...

Gość voice
nikt nie przegrał życia, każdy zawód jest potrzebny. jakby na świecie byli sami lekarze, prawnicy i takie tam, to skąd bralibyście chleb, pączki, wędliny, jeśli nie byłoby komu ich robić i sprzedawać, żylibyście w odpadach jeśli nie byłoby śmieciarzy, więc trochę szacunku dla czyjejś pracy. Wstyd to kraść;[

Gość Bje sie tam iscc
Jest lepiej bo Lidla dopiero otwieraja jeszcze stoi do konca niewyremontowany sklep ale pracownikow juz szukaja do wszystkiego wie cnikt mnie nie bedzie gnebil bo kazdy bedzie na rwoni w koncu wszyscy beda nowi tylko nie chcialabym na kasie wolalabym wykladac it a zarabia sie podobno od 1200 do 1800 zloty. Co myslicie ? Jutro jest spotkanie z szefem pierwsze i sie wpisalam na liste ale sie boje:(

Gość Pracownik Lidla
napisz w jakim miescie??

Gość Bje sie tam iscc
Nie boje sie pracy boje sie ludzi ze sie beda smiali albo cos:o

Gość Bje sie tam iscc
słyszałam, że kierowniczy czy menagerowie stosuja mobing i kaza rozkładac nogi na zapleczu w celu sprawdzenia czy sie czegos nie wynosi to prawda?

Gość Bje sie tam iscc
Miasto niepotrzebne nie chce zeby nikt wiedzial powiem ze to male miasteczko na slasku

Gość Bje sie tam iscc
Pewnie ze chce isc tam tylko tymczasowo sytuacja mnie zmusila boje sie tylko ze kiedy tam pojde to juz zostane:(

Gość Bje sie tam iscc
Pracowniku Lidla ile zarabiasz ? Warto tam isc ? Nie wykorzystuja ludzi jak w Biedronce np ? Jak jest z ruchem ? Duzo ludzi ? Chyna najwiecej po Kauflandach i Biedronkach widze

Gość Pracownik Lidla
ja nie czuje sie wykorzystywany, u nas wrecz powiewa nudą bo nie ma dużo pracy... na kase dają tylko nowych, albo sieroty, albo tych ktorzy chcą... u nas ruchu prawie nie ma chociaż to duże miasto. jest ok.

Gość pracownik lidla
ja pracuje na 3/4 etatu bo lidl to dla mnie praca dodatkowa... wiec zarabiam cos ok 1000 zeta.

Gość duzo jak na 3/4
To na caly etat dosc troche wyjdzie co ?:)

Gość moniiiiiiik
voice mądre słowa... Bje sie tam iscc- jeszcze nie wiadomo czy przyjmą ... a jak przyjmą to przynajmniej sobie zarobisz, jak Ci nie będzie odpowiadać to zaczniesz szukać innej, poza tym tam na pewno kolejka była z podaniami, i sama nie będziesz pracować w Lidlu , co sie mają śmiać.

Gość moniiiiiiik
pracowniku lidla co masz na mysli pisząc "sieroty" ?? :o :(

Gość Pracownik Lidla
Klienci LIDLA to czesto mili ludzie ktorzy przychodza i pytaja "jest dzisiaj pani kasia?" itp :P. ale zdarzaja sie chamy (rzadkosc). Natomiast w biedronce czesto widze jakies klotnie. U nas raczej spokoj bo lidl szanuje klienta

Gość Pracownik Lidla
moniiiiiiik - chodzi o ludzi ktorzy sie obijają i nic nie potrafią zrobić (uwierz mi bywaja tacy zdolni co nie potrafia utrzymac miotly w rece :P)

Gość Bje sie tam iscc
Chodzi mi o ludzi o znajomych a nie o pracownikow ludzie maja za kogos gorszego ludzii pracujacych w marketach:(

Gość srajtolinka puszczyńska
ja pracowałam w lidlu na magazynie po jakims czasie zminiłam prace i żałowałam bo trafiłam na chujiiiiiii w Lidlu miałam zawsze umowe na czas z wypłatami z nadgodzinami nie było problemu ogólnie byłam zadowolona szkoda że byłam praca jak każda inna jednak niektórzy maja wiecej szczescia w zyciu:)

Gość Bje sie tam iscc
Myslicie ze powinnam pojsc na spotkanie z szefem jutro ?