Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azzzaaaa

Blagam jestem zalamana nie wiem co robic

Polecane posty

Gość azzzaaaa

moja matka nei rozmawia z ojcem od roku, ciagle do mnei przychodzi , moj maz za granica a ona ciagle tu przesiaduje i na noc zostaje ja nawet po pracy nei moge robic co chce , bo ciagle Klan itp pierdoly oglada, nie wiem co robic, amma dzieic i swoja rodzien

Gość a co jest złego w klanie
? porozmawiajmy o tym. moim zdaniem to dobry serial a wy jak myslicie?:)

Gość azzzaaaa
mam w diuupie Klan ja po pracy mam prawo sie relaksowac jak chce nie wiem co poczac bo jest mi glupio jej powiedziec wypad do siebie ale mam ochote nie jestem wredna ale ja chce zyc swoim zyciem a moja matka odkad nei gada z ojcem zyje zyciem moim i mojego brata

Gość trezzzzz
juz sam fakt ze twoja mam nie gada z ojcem tyle czas swiadczy ze to nei ejst w porzadku

to trudna sytuacja, twojej mamie na perwno też jest ciężko. Może powinnyście ze soba delikatnie porozmawiać, ustalić jakies granice. Wytłumaczyc ,że każda ma swoje życie

Poczekaj az pojdzie gdzies potem jak zadzwoni i powie ze jedzie do ciebie to jej powiesz np ze jestes u kolezanki albo musisz cos zalatwic i cie nie ma w domu ( raz , drogi , trzeci ) az zrozumie ze nie masz ochoty jej widziec i ze ja unikasz. Nie powiesz tego w prost zeby jej ne urazic ale bedzie wiadomo o co chodzi

Gość azzzaaaa
ona nie widzi w tym problemu ciagle na neigo gada jaki to on jest beznadzijny mimo ze on probowal sie z nia pogodzic to ona nie chce ale kurde ja jestem u siebie

Gość łon
chodż po domu nago to sobie pójdzie

Gość azzzaaaa
ona wcale nei dzwoni po prostyuu przychodzi i juz , siedzi ciagle u brata bo pilnuje dziecka , a w miedzyczasie u mnei, chyba chce mojemu ojcu pokazac ze sobie wogole super radzi, w domu raz w tygodniu jest , a ostatnio ja nie daje rady

Gość azzzaaaa
jej nic nei zraza ja jestem bezsilna nie wiem naprawde to ajkas paranoja a mojemu ojcu tez odpowiada kazdy ma swoja kase i zachwyceni a ja nie

Gość łon
ty wyprowadż się do ojca , i powiedz mu żeby ją zabrał

Gość azzzaaaa
ja nei moge sie wyprowadzic bo oni maja jeden pokoj a ja mma dwojke dzieci, dzieci w jednym pokoju ja w drugim a matka spi ze mna, ja rozumiem raz drugi ale nie prawie cale tygodnie

TO JAK NIC NIE POMAGA TO MUSISZ Z NIA POGADAC WYTLUMACZYC ZE MA SIE NIE OBRAZAC ... BO INACZEJ BEDZIE SIE MECZYC ! ALBO POPROS TATE LUB BRATA O POMOC :) MOZE ZROBI TO KTORYS ZA CIEBIE . MOZE TATA ? I TAK Z NIA NIE GADA TO JAK SIE NA NIEGO OBRAZI TO NIC SIE TAKIEO NIE STANIE ..

Gość azzzaaaa
niestety moja rodzin ato cala jaks chora brat ze mna nei rozmawia bo ma charakter okropny po ojcu wogole paranoja ale jak ja matce tak powiem to ona sie obrazi nie?

Gość łon
obrazi i po jakimś czasie przeprosi a ty zaznasz spokoju

Gość azzzaaaa
a z ojcem nie zamieszkam bo on ma schizofrenie i czasem wydaje mu się że jest hulkiem:/ myslicie że ja nie mam co robić tylko go reanimować za każdym razem jak próbuje wyważyć betonową ścianę albo podnieść tira ?

Gość azzzaaaa
to wyzej t jakis dzieciak nie rozumie ze poodszywy sa bez sensu

Gość łon
chyba coś kręcisz . Mów prawde

Gość azzzaaaa
poza tym boję się że matka odkryje że mam kochanka i powie mężowi. wcześniej było dobrze bo ja często w domu zostaje sama jak dzieci w szkole a mąż w pracy to on do mnie przychodził a teraz matka siedzi cały czas przed tv to mnie wkurza!

ale smieszne ... SKURWYSYN WSZEDZIE SIE PODSZYWA jakbym mogla to bym ci dupe skopala przy tobie nie idzie sie nie wkurzac

Gość azzzaaaa
ale smieszne podszywy przeciez pisalam ze ja pracuje i po pracy chce sobie odpoczac a kochanek mnei nie ineresuje tylko swoje zycie a nei zycie mojej matki

Gość azzzaaaa
olac tych glupich podszywaczy najgorsze ze nie wiem co robic

Gość sdededede
moze idz do ojca i mu powiedz ze maja sie pogodziec bo to ejst chore i sobie takie zycia nie wyobrazasz ty masz swoje zycie a ci starzy pojebancy neich sobie ukladaja bo nei sa jeszcze niepelnosprawni zeby im pomagac