Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość voice

tylko idioci gardzą kasjerami, sprzątaczkami, itp bo...

Polecane posty

Gość voice

jakby na świecie byli sami lekarze, prawnicy i takie tam, to skąd bralibyście chleb, pączki, wędliny itp, jeśli nie byłoby komu ich robić i sprzedawać, żylibyście w odpadach jeśli nie byłoby śmieciarzy, więc trochę szacunku dla czyjejś pracy, bo każda jest potrzebna, a wykonywany zawód nikogo nie czyni gorszym ani lepszym;[

Gość jenniLooo
moja mama jest sprzataczka wiec nie gardzie

Gość moja Mama tez sprzata
i co mam mysleć że jest gorsza poprostu kobiecinka miała mniej szcześcia ale jest szczesliwą pogodną osobą

Gość voice
ale są tacy co i owszem;/

Gość voice
myję toy toye szlauchem i mydłem,jestem dumna moja praca teżjest potrzebna,gdyby nie ja mielibyście osrane klopy na mieście

zresztą jak widze na ulicy ludzi stojacymi z ulotkami w róznym wieku młodsi starsze babeczki biorę od nich bo krzywda mi sie nie stanie a taka ich praca i nieuważam że są jacyś gorsi fakt faktem denerwujące sa ulotki ale co tam:) nigdy niewiiem co mnie spodka w życiu może też bede musiała ulotki rozdawac itp

Gość Pracownik Lidla
nom

Gość tak samo jak na coś trzeba umr
zeć tak kimś trzeba gardzić i jest kim. a ty co założyłaś ten temat jesteś doprawdy żałosna i nawet nie kryjesz się ze swoją niziną intelektualną :)

Gość józek-oszukali mnie
a ja mam kijaszka z gwoździem i zbieram psie kupy do torebki a jak sie ktoś śmieje to go dźgne w doope

Gość tylko nizina intelektualna
obraża innych ludzi bez powodu, tylko nizina ma sie za kogos lepszego

czasmi patrze z litością jak mi kobieta sprzedaje chleb ale nie śmieje sie z niej,kto wie co mnie może czekać w życiu,może coś gorszego nawet :-O

Gość voice
za ty Ty próbujesz kryć swoją nizinę gardząc innymi, muszę cię rozczarować- i tak ci się to nie udaje

Gość mallinkaaaa
Ja uważam, że żadna praca nie hańbi. Również biorę ulotki od ludzi, wcale nie jest to denerwujące. Ale dziwi mnie to, bo zazwyczaj przede mną i za mną nikt nie bierze. Zazwyczaj jest tak: wyżej sra niż dupę ma. Tyle na ten temat ;)

Gość safsas
post powyżej to przykładne tłumaczenie się ze swojego niedołęstwa:classic_cool:

Gość maramarmara
zgadzam się , nie rozumiem jak mozna nie mieć szacunku do ludzi poprzez pracę czy rodzaj wykształcenia. I to właśnie większość tych niby lekarzy i prawników itd. tak mysli.

Gość mallinkaaaa
pozwalam pieskowi robic kupe nachodnik po to żeby inni mieli prace

Gość moze dlatego
ze sa tylko idiotami, i nie potrafia nic innego jak gardzić ludzmi bardziej wartosciowymi od nich samych

Gość Chlopak obiektywny
sprzątaczki można skopać bo to nieuki i matoły

Gość maramarmara
najlepiej niech ci co gardzą tymi zawodami po prostu nie korzystają z ich usług, żadnych zakupów,żadnego jedzenia itd :) i tacy ludzie nie są wcale mądrzy, mądry człowiek nie jest taki.

czlowika madrego nie ocenia sie po wyksztalceniu czy wykonywanej pracy, wazrto to wiedziec; I nie zapominajcie o usmiechu dla tych ktorych bedziecie mijac, wspinajac sie na kolejne szczeble kariery, bo mozecie ich jeszcze zobaczyc, gdy bedziecie spadac, a czasem nawet bedziecie potrzebowac od nich pomocnej reki