Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszalałam

nie wytrzymyje orgazmu łechtaczkowego

Polecane posty

Gość GENTELMENrealll
CHODZ ZROBIE CI JEZYCZKIEM KOTKU ODRAZU DIJDZIESZ BEZ PROBLEMU?

Gość oszalałam
ale to nie boli - rozkoszą jest zbyt wielka - i ap ropo języczka - tez nie wytrzymuje tej rozkoszy x)

Gość proponuję by twój facet
nieco zmniejszył nacis, ne robił mocno jak juz sie zblizasz do pewnej granicy wytrzymałosci, niech nie zwalnia, ale nie naciska mocno, tylko tak na zasadzi emuskania, wiem o czym piszesz i powinno pomoc.

Gość 1234.
...żeby tak ..moja kłoda ..chciała i ..nie lezała jak kłoda

Gość konopka od snopka
Problem polega na tym że masz okropne łaskotki, niech facet przyzwyczaja cię piórkiem, niech cię łaskocze po łechtaczce :) :P

Gość mała7004
witaj w klubie! mam to samo i aż się boję każdego razu , chociaż miałam 3 facetów to dopiero teraz dowiedziałam się co sie może dziać. Rozkosz jest tak ogromna,ze uciekam i nawet prosiłam,żeby mnie przytrzymał ale w tym momencie mam tyle siły,ze nawet potrafię go zrzucić z siebie.Bardzo szokuje mnie to,ze jak tylko mnie zaczyna dotykać to zaraz jestem gotowa ale boje się co będzie dalej, że nie wytrzymam do końca.Nic nie pomaga, zaciskanie rąk, po prostu to jest tak silne doznanie ,ze przechodzi mnie samą. Najdziwniejsze jest to,ze jak dojdę pierwszy raz to następne idą jeden po drugim i już nie chcę ,nie mogę . Jak się z tym oswoić, głupio mi tak reagować!

Gość niech cie zwiaze
;)

Gość Villy
Mała nie uciekaj a korzystaj z tego daru co masz aż do końca.Niech Ci będzie dobrze a nie głupio.

Gość wasz skarbus *
do villy dobrze mowi...

poprostu poproś go aby przywiązal ci do łózka ręce i nogi i wtedy nich to zrobi skoro cię nie boli poproś aby nie przerywal gdy bedziesz mówiła nie albo umówcie się najakis specjalnu znak