Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszanin87

Drogie Dziewczyny potrzebuje pomocy od was, Proszę Pomóżcie

Polecane posty

Gość Mazowszanin87

Witam Mam problem, ponieważ rozmawiając znaną od lat koleżanką, którą znam od lat, i bardzo się lubiliśmy(lubiliśmy bo teraz chyba mnie nie lubi:() wysłałem jej wiersze które napisałem o niej i dla niej, była zaskoczona i napisała, że jej to pochlebia, bo nikt nigdy o niej i dla niej niczego nie pisał, po tym fakcie rozmawialiśmy normalnie( i tego dnia co jej napisałem o wierszach, po rozmowie dała opis "szczęście przyjść chciało lecz mroków sie zlękło..." bo napisałem, że to nie ma sensu bo i tak nie jestem jej wart, a ona przestan nie jestem taka miss, myslalem ze ten opis to do mnie jakas wskazówka niestety nie:( ), lecz następnego dnia, napisałem jej, bardzo mi na niej zależy, i bardzo ją proszę żeby się ze mną spotkała, bo chciałbym jej powiedzieć, co czuje, a zresztą wszystko napisałem jej w wierszach, odpisała że raczej się nie spotkamy, i żebym się na nią nie gniewał, oczywiście że nie będę się na nią gniewał, bo jej nie zmuszę do tego, żeby się spotkała ze mną, i teraz jakoś dziwnie ze mną rozmawia nie tak jak przedtem, i wogóle przestała odpisywać. Bardzo mi na niej zależy, i proszę Was Kobiety o pomoc, co mam zrobić, żeby było jak dawniej i żebyśmy byli razem. Z góry dziękuję za pomoc. Wiem, że postąpiłem jak idiota pisząc jej to przez gg, ale innego sposobu nie miałem żeby jej to powiedzieć, bo i tak pewnie by się nie chciała spotkać. POMOCY!!! PZDR

Gość Mazowszanin87
wiesz co pierdol się z takimi wypowiedziami, pytanie i prośba jest tylko do Kobiet! PZDR

Gość szczera_anka
Synku, Ty wiersze piszesz? A w jaki sposób, skoro tutaj się dobrze wypowiedzieć nie umiesz? Połowy nie zrozumiałam z Twojego wywodu - nie używasz kropek ani przecinków.... Jeśli tak wyglądały Twoje wiersze, to (wybacz szczerość), ale żadna kobieta by tego nie przełknęła...

Gość Mazowszanin87
dodam, że przedtem wszystko było ok, gadka na każdy temat, żarty, itp, i dawała znaki że coś czuje do mnie a tu jak zwykle....... PZDR

Gość szczera_anka
Jak już z Ciebie taki romantyk, to idź do niej jutro, kup po drodze kwiaty i jakieś czekoladki, albo pluszaka i zobacz co będzie...:)

Gość odpusc sobie
albo jej nie zalezy na Tobie albo sie wystraszyła,...jedyne co mozesz zrobic to sie wycofać....nie pisz do niej nie zagaduj iitd. znasz to powiedzenie Jesli spotkasz miłosc puść ją wolno jesli wroci bedzie Twoja na zawsze... Być moze po prostu ktoś inny na Ciebie czeka.

Gość szczera_anka
Niezła rada. Odpuść sobie. Jak z tym szczytem lenistwa: położyć się na dziewczynie i czekać na trzęsienie ziemi... Działaj chłopie, trochę ikry!!

Gość Mazowszanin87
Przepraszam, ale pisałem szybko, więc gdzie nie gdzie mogłem popełnić, błędy, za co bardzo przepraszam, wiersze oczywiście wyglądały inaczej. PZDR

Gość Mazowszanin87
dzięki Aniu:), będę działał, na razie odpuszczę, i dam jej spokój, może się speszyła po prostu nie mam pojęcia. Dodam, że w Poniedziałek rozstała się ze swoim chłopakiem, więc wydaję mi się, że za szybko uderzyłem, i za mocno, chociaż jak już miała chłopaka, to dawałem jej do zrozumienia, że coś czuję. PZDR

Gość mazowszanin87 to gej
pisze wiersze, wzdycha do laski, wali konia w klopie i marzy o stosunku. A jedyny jaki do tej pory odbył to z własnym ojcem.

Gość szczera_anka
Daj jej trochę czasu, ale nie za dużo. Jak już się zdecydujesz to nie naciskaj. Bądź przyjacielem, ale niech wie, co czujesz. To może trochę skomplikowane, ale można to zrobić:). Sam się przekonasz, czy taka taktyka działa - jeśli nie, zmienisz ją na inną, ale myślę, że na początek to wystarczy.

Gość Mazowszanin87
"mazowszanin87 to gej pisze wiersze, wzdycha do laski, wali konia w klopie i marzy o stosunku. A jedyny jaki do tej pory odbył to z własnym ojcem." nie ma to jak polskie piekiełko, zawsze wpieprzą się tacy, co nie chcą pomóc, tylko się naśmiewać, niekochani przez Mamę, a przez Tatę tylko w nocy, na drzewo frajerze... PZDR

Gość Mazowszanin87
dzięki Aniu:) zobaczymy co z tego wyniknie... PZDR

Gość szczera_anka
Fajna riposta:). Powodzenia życzę:)

Gość Mazowszanin87
a tam fajna, normalna, na chamstwo chamstwem odpowiadamy;) nie dziękuję, żeby nie zapeszyć:) jak wspomniałem wydaje mi się, że się speszyła, no bo w Poniedziałek porzuciła chłopaka, a prawie za tydzień drugi jej pisze, że ją kocha, kurcze dziwne trochę, że po wysłaniu wierszy normalnie się odzywała, a po zapytaniu o spotkanie, odpowiadała zdawkowo, aż w końcu przestała odpisywać:( PZDR

Gość bardzo....
możliwe, że się speszyła, ale musisz działać, tylko delikatnie:) powodzenia

Gość Mazowszanin87
a czy jest to możliwe, że jak zapytałem ją spotkanie czy spacer(po wysłaniu jej tych wierszy) to czy jest możliwość, że się na mnie obraziła? Dziewczyny, co w Was siedzi takiego tajemniczego?;) Nie mogę Was zrozumieć PZDR

Gość Mazowszanin87
wiem wiem Kobiety nie są po to żeby je rozumieć tylko je kochać;), ale chciałbym zrozumieć, tą sprawę, nie ubliżyłem tylko zapytałem a tu takie cuda niewidy:(

Gość asiamasiabasia
dziwna sprawa trochę, może rzeczywiście za szybko uderzyłes chłopaku?:)

Gość monkey 2
kobiety nie lubią ciapków i tyle na ten temat:)

Gość Mazowszanin87
nie jestem ciapkiem który siedzi przed kompem i wzdycha, jestem normalnym chłopakiem, służę w wojsku, wróciłem niedawno z Iraku, i tylko dlatego że Dziewczynie wiersz napisałem to jestem ciapek? Sama jesteś ciapek;P PZDR

Gość w sumie to sie jej nie dziwie
Odpusc jej na troche. Daj odetchnac i znow sprobuj zlapac kontakt taki neutralny. Ona sie przestraszyla, ze cos od niej chcesz wiecej niz ona moze Ci dac. Wyszedles na sentymentalnego romantyka a tacy maja sklonnsci psychopatyczne wiec dlatego zaczela Cie unikac w ogole. Jesli chcesz z nia miec jakikolwiek kontakt musisz teraz odpuscic na jakis czas ;)

Gość Mazowszanin87
Dziękuję:), heh skłonności psychopatycznych raczej mieć nie mogę, bo miałem badania jak wyjeżdzałem na misje, a na tych badaniach na pewno by mi wyszło, jakbym był jakimś psycholem;) PZDR

Gość asiamasiabasia
hmm, a może ona Cię po prostu sprawdza jak bardzo Ci na niej zależy? no wiesz czy bedziesz do niej pisał jak przestanie się odzywać i takie tam:) Pozdrawiam

Gość Mazowszanin87
wątpię, dalej się nie odzywa:( to koniec, ech a wydawało się, że będzie git:( PZDR

Gość Mazowszanin87
może pomożecie jak to naprawić, żeby chociaż chciała się ze mną przyjaźnić?:( PZDR

Gość juhasruchacz
odpuść Stary, nie warto

Gość jak przetlumaczyc kretyonp
"jak przetlumaczyc kretynom prawdy zyciowe na kafeterii?" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD