Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potrafie

umie ktoś tu liczyć POCHODNE?

Polecane posty

Gość nie potrafie

odezwijcie się, proszę :(

o godzinie 22:13? wątpie :) ale jutro może znajde czas by zerknąć (możliwe ponieważ sam mam sporo pracy) jak bardzo chcesz zapodaj zadania za jakiś czas obadam pozatym z takimi pytaniami polecam jest tacie jedno ciekawe forum matematyczne z którego lubie korzystać

Gość nie potrafie
ja mam dosłownie 3 przykłady... mam wzór d f(x):dx i mam 3 iksy podane pierwszy to -0,04 drugi 0,112 trzeci to 6,78 i nie mam pojęcia,co zrobić jakbys dał radę cs dzisiaj wyliczyc, choc 1 x...to byłabym wdzięczna... a moze cos jeszcze jest potrzebne? nie wiem, bo ja nigdy pochodnej nie liczyłam, dopiero zaczynam studia,a tu takie rzeczy :O

Gość nie potrafie
dzięki za przykłady, faktycznie ładnie rozpisane :) nasz fizyk (nie studiuję fizyki) nabazgrał jakies dziwadła na tablicy, egipskie znaczki, ktorych nie mogłam odczytać (:O) i powiedział, ze włąsciwie pochodnych to mamy nauczyc sie sami...a na matmie nawet tego jeszcze nie zaczeliśmy :P ale moze dam radę :) Turbodymoman, zawstydziłeś mnie :D DZIĘKI :classic_cool:

Gość nie potrafię
oj, TurboDYNAMOman, sorki :D

Gość vxcvbv
a jakie pochodne masz do policzenia?

Gość ja jestem inteligentna
i umim liczyc: jedna pochodna, druga pochodna, trzecia pochodna....i tak do tysiąca