Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Otyła Nastolatka

zmiana imienia i nazwiska...

Polecane posty

Rozumiem że rodzice skrzywdzili Cię imieniem... Możesz zmienić dopiero jak będziesz pełnoletnia. Przykro mi... musisz jakoś przebolec. Może az tak strasznego imienia nie masz

Gość khannah
Niestety nie wiem, ale mogę spytać dlaczego chcesz o zrobić?

Bo chce zmian, podoba mi sie moje imie, ale zaczynam ochudzanie muszę zrzucic 49 kilo więc z nowym wyglądem chciałabym nowe imię, szkoda że nie można samemu zmienic :( imię ładne o popularne akle go nie chce

Gość a jak masz na to swoje imię
?

Gość siemanko fajne ubranko
a mozna wiedziec jak masz na imie?:)

Gość khannah
więc nie wiem czy będzie Ci to dane, ale może, próbuj

Gość khannah
Oliwia jest bardzo ładnym imieniem, ale: "Nie każdy może zmienić swoje imię lub nazwisko. Może dokonać tego tylko osoba, która posiada nazwisko: * Ośmieszające lub nie licujące z godnością człowieka, * Mające formę imienia, * O brzmieniu nie polskim." Nie wiem, czy się kwalifikujesz

Gość mylisz się Niny są
zajebiste!!

Gość co ma wspólnego
tusza z imieniem? to samo można o Oliwiach powiedzieć i co zgodzisz się z tym? chyba tak skoro musisz zrzucić 49 kg.

Raczej Oliwię są chude ja to wyjątek i nie wstydze sie powiedziec ze jestem brzydka, tlusta krowa... to prawda ale za rok to sie zmieni i che rowniez imie zmienic to nie ma innego spoodbu? tylko do1 8 czekac?

Gość no więc skoro mówisz
że jesteś wyjątkiem to nie uogólniaj też jeśli chodzi o inne imiona. Ja uważam, ze Nina to piękne imię. Szkoda, ze nie mogę tak dać na imię swojej córce kiedyś w przyszłości. Znaczy mogę ale nie zrobię tego...

Gość khannah
najpierw schudnij a najgorsze jest myslenie, ze "wszystkie dziewczyny z moim imieniem sa zle." Masz zly obraz rzeczywistosci i problem przede wszystkim siedzący w glowie! Najpierw psycholog, potem dietetyk i praca nad sobą. Sama mozesz sie przeliczyc, oby nie

Gość khannah
edit "wszystkie dziewczyny z moim imieniem są idealne oprócz mnie"

Gość khannah
No to jak chcesz sobie poradzić sama, skoro nie poradzili Ci inni ludzie? Może źle trafiłaś, nie poddawaj się!

Gość 50 kg w rok
chcesz zrzucic? Daj sobie dziewczyno wiecej czasu bo w rok to jest nierealne (wychodzi ponad 4kg miesiecznie a to bardzo duzo)...na koniec sie okaze ze celu nie osiagniesz bo naprawde jest nieralny zalamiesz sie i znowu przytyjesz....odchudzałam sie wiec wiem ze trzeba sobie wyznaczac male cele...powoli małymi kroczkami...udaj sie do dietetyka on Ci powie ile optymalnie powinnaś chudnąc miesiecznie....bo 50kg to moja droga w rok jedynie mozna wrzucic (chyba ze wazysz ze 300kg wtedy moze i zrzucisz te 50kg w rok w innym wypadku bardzo watpie)...