Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina001

dlaczgo my kobiety tak kochamy facetow a potem dostajemy po dupie

Polecane posty

Gość ewelina001

cy ktos umieodpowiedizec na to pytanie sama je sobie zadaje dlaczego ja go tak kochlama a on mnie tak skrzywdzil

Gość powiem prosto
bo macie jakoś tak poprzestawiane w tej psychice, że np. z dwóch facetów: rozrywkowego drania i porządnego spokojnego cichego faceta, zawsze wybierzecie drania. Dlaczego? Bo w okresie poznawania wolicie rozrywkowych i myslicie że w stałym związku się zmienia dla was...a to nieprawda. Charakter, nawet pod wpływem wielkiego uczucia się nie zmienia, może ulec przytłumieniu... Ot i cała prawda

Kochacie... Bzdury! Większość facetów WCALE nie czuje się kochana. Wie tylko, że kobieta czegoś od nich chce. Ale miłość? Jasssne. Choćby taki głupi przykład - śluby. To ślubny ma zapierdalać i jest zagrożony paragrafami. Ale najczęściej to ci wcześniejsi i nieodpowiedni zlizali śmietankę. To ślubny nie będzie miał wielu rodzajów seksu, bo ona już próbowała i jej się nie spodobało, to mąż będzie słyszał, że coś musi i powiniene, i jest taki jak wszyscy poprzedni. Ech.. Po co to komu? Kobiety kochają tylko dwie osoby: siebie i swoje dziecko? Od mężczyzn kochają tylko prezent, bądź zdobyte na nich łupy :P

Gość nienawidzecie
no wlasnie to samo pytanie sobie zadaje...siedze i rycze...mam dosc zycia...popierdolone wszystko