Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreda

Co byście zrobiły w takiej sytuacji?

Polecane posty

Spotykam się od kilku tygodni z pewnym facetem. Wczoraj okazało się że jego była dziewczyna mieszka na tym samym osiedlu co ja, dosłownie dwa domy dalej. I najlepsze jest to, że kojarzę ją bardzo dobrze, mijam bardzo często i niezbyt za nią przepadam, chociaż osobiście się nie znamy. Ten facet bardzo o mnie zabiega, mi też na nim zaczęło zależeć, ale jak się dowiedziałam że jego ex mieszka tak blisko mnie to się wręcz przeraziłam. Ciężko mi sobie wyobrazić, że jesteśmy ze sobą, a ona nas codziennie widzi razem. Dodam że oni byli ze sobą 4 lata, on ją zostawił i podobno do teraz jest w nim zakochana i regularnie do niego pisze i wydzwania. Co robić w tej sytuacji? Zakończyć znajomość?

Gość jak Ci nie zalezy na nim
to zakoncz dla jego dobra. Bo to czy ona was widzi czy nie to nie powiino byc dla Ciebie problemem. bardzo glupi powodo do rozstannia sobie wybralas. Tym bardziej ze dziewczyny nie lubisz. przehjjmujesz sie zdaniem innch? to Ty nigdy zwiazku nie stworzysz bo zawsze bedziesz sluchala opinii innych. A to co o Tobie mysla w tej chwili nie powinno miec znaczenia dla ciebie jeslinaprwde chcesz z nim byc.