Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpatrzona=12345

Jak przebrać na wadze. Prosze o cenne dary

Polecane posty

Gość Zrozpatrzona=12345

Chciałabym przybrać na wadze ponieważ mam 170 cm wzrostu a waże 54 kilo i wygladam jak szkieletor.Nie odchudzam się i nigdy nie odchudzałam po prostu tak sama z siebie spdam na wadze. Bardzo chciała bym przytyć chociaz te 6 kilo ,poradzcie jak mam sie odżywiać zeby troche przybrać ???

Gość Zrozpatrzona=12345
jem wszystko i wszystkiego probowałam jakos to nie daje efektow

Gość dssd
Samo tycie doda ci tłuszczu, być może w takich miejscach i tak rozłożonego że będziesz źle wyglądać. Ja raz widziałam na siłowni bardzo ładną laskę, szczupłą ale widać było że mogła mieć kiedyś bardzo chudy tyłek itd. Tymczasem aktualnie wyglądała super. Ćwiczyła na atlasie zestawy siłowe. Myślę że to ją tak fajnie rozbudowało i wymodelowało (ale nie wyglądała jak zasuszona, niekobieca pakerka, lecz wręcz przeciwnie, zyskała figurę badzo atrakcyjnej dziewczyny). A na siłowniach doradzają też dietę, zależnie od tego co chce się osiągnąć. Może też spróbuj?

Gość Zrozpatrzona=12345
to sie wam tak tylko wydaje ze to takie łatwe przybrać na wadze :( mam szybka przemiane materii i dlatego nic nie daje dłuzszego efektu , a ja chce przytyc !!

Gość dssd
Ćwiczenie fizyczne pomoga ci wpłynąć na przemianę materii. Tylko ktoś ci powinien doradzić fachowo, żebyś nie osiągnęła niepożądanego,w szczególności odwrotnego efektu lub .