Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarcAlmond

Mam chrapkę na starszą kobietę

Polecane posty

Witam wszystkie panie. Od jakiegoś czasu szukam nowej znajomości, mam 27 lat, ale szukam kobiety po 40-tce, której brakuje seksu w życiu. Starsze kobiety bardzo mnie podniecają... Jestem z południa Polski, mam samochód. Podobno przystojny, średniego wzrostu, szczupły, wysportowany, mam jędrne pośladki i lubię robić to przez całą noc aż do świtu, na tysiąc sposobów. Interesuje mnie również przyjaźń, wspólne pisanie na gg, a jak będzie fajnie się pisało, to chętnie umówię się na gorący weekend. Zapraszam samotne i zainteresowane Panie na maila- flash818234@gmail.com Pozdrawiam gorąco :*

Gość dariakrk
A masz zdjecie???

Gość pipiiiii
MarcAlmond --interesuje Cie przyjaźń i rozmowa z taka ponad 40-cha :-) Chłopie tylko emocjonalnie zwichrowana ponad 40-cha bedzie z Toba sie przyjaźnic i gadać na gg:-)Taka ktora nie ma przyjacioł,znajomych,ktora siedzi non stop w necie. Ja jestem po 40 i tylko seks wchodzi w rachube z takim młodym,bo od przyjaźni i pogaduszek mam znajomych,przyjacioł. Do seksu tez mam ,meza i nie tylko,ale seksu nigdy nie za wiele i świeżych mięs tez nie za wiele ;-)

Nie strasz :( Aby wznosić się na seksualne wyżyny musi być jakiś kontakt psychologiczny. Dlaczego by miała ze mną nie klikać na gg? Mam nadzieję, że znajdzie się dla mnie jakaś milutka pani...

Gość pipiiiii
MarcAlmond aby uprawiac seks nie trzeba miec dobrego kontaktu psychologicznego,wystarczy dobre dobranie sie pod względem potrzeb seksualnych :-) Jezeli trafisz na rozwódkę lub samotna ponad 40-chę to mozliwe,ze bedziesz miał z nia lepszy kontakt psychologiczny niz seksualny.Takei kobietki wola pogadąć,pozwierzać sie,wypłakac i więcej czasu zajmuje im to aniżeli seks :-) Młokos jest dobry do seksu a nie do dyskusji.No a,le to moje zdanie :-)ja wolę seks z takim uprawiac a nie ględzic bez celu :-)

Gość znudzonyyyy
ja też się wolę pieprzyć, od gadki szmatki mam przyjaciół :) ale z drugiej strony jedno nie może wykluczać drugiego pod warunkiem że dzieje się w takiej kolejności .... sex -> przyjaź a co do autora topicu, może masz większe potrzeby emocjonalne ? a nie seksualne ?:)

Gość pipiiiii
larwka :-) gdy ma sie meza,to gadulstwo na spotkaniach z młodszym jest wręcz nie wskazane :-)bo szkoda na to czasu:-) A jak samotna kobiecina i szuka nie tylko seksu,to po prostu kobiecina pragnaca wiecej czułosci psychicznej niz fizycznej i tak jest niebezpieczna ,bo szybko sie zakochuje.:-)a watpie czy autor chciałby aby kazda kobieta z ktora sie spotka,a bedzie ich na pewno wiele zakochały sie w nim i przez te uczucie pokrzyzowały mu plany zyciowe:-)

Taka róznica wieku chyba obu stronom wychodzi na dobre jeśli chodzi o seks. Obie strony przed świtem nie lubią kończyć i o to chodzi :) A pogadać też zawsze trzeba, nawet (a może tym bardziej) jak się 2 dni z łóżka nie wychodzi :)

Gość pipiiiii
MarcAlmond--a ,to Ty szukasz takiej ktora z Toba noc spedzi :-) no to wsrod mezatek rzadko ktora moze byc w nocy poza domem,chyba,ze prawdziwa ryzykandka.A w nocy to mozesz miec w łzku samotne,ale jzu Ci pisałm,ze z samotnymi wieksze ryzykpo,ze tak sie w Toibie zabuja i wtedy ...roznie bywa.

Pipii w sumie masz racje;-) nie podchodziłam do tej sprawy z pozycji kobiety w związku tylko wolnej ,40 kilku latki:-) Mam przyjaciółke 48 letnia ,czesto sie spotykamy, jest samotna osoba i z jej punktu to napisałam..ale chyle czoło..:-) Autorze zycze szczescia:-)

A co do rozmów to po prostu nie potrafię uprawiać seksu z osobą która nie pasuje mi mentalnie :) Oczywiście wizualnie również :) Panie - nie bać się tylko pisać :P Nie pożałujesz :)

Aha, nie przepadam za przyprawianiem rogów mężom więc raczej preferuję wolne lub takie, których mężowie to tolerują. Jedna noc to minimum, szybkie numerki to nie moja domena. Pozdrawiam i dziękuję za życzenia

Prosze;-) Napisz może jakie to starsze kobietki Cie pociagaja wizualnie..może wtedy jakas chetna napisze:-) Ja mam swojego kochanego , wiec tylko tak pisze..ale może w ten sposob pomoge ;-) Jaki sex preferujesz?

Gość pipiiiii
MarcAlmond ;-)e tam,jak Ci kobitka przypasuje wizualnie to nie bedziesz patrzył na jej mozdzek :-) Mnie np.nie raz i nie dwa nie pasuja pod wzgledem intelektualnym faceci z ktorymi sie spotykam,ale ie patrze sie na to,bo wizualnie wpadja mi w oko i sa dobrzy w te klocki.Jzeli szuka sie partnera na stałę to oczywiscie wszystkei aspekty zycia i charakteru sa wazne,ale do seksu nie. Autorze,piszac tutaj masz nadzieje poznac kobiety,a nie kobite,wiec nie pisz bzdur,ze zalezy Ci na wiezi emocjonalnej ;-) Tylko,ze moze to taka tWoja gra,oczarowac słwonie kobiete a ona biedna i głupiutka uwierzy,ze jest jedna jedyna ;-)

Gość pipiiiii
MarcAlmond --ie badz smieszny :-) nie przepadasz za przyprawianiem rogow mezom :-) ale jakby Ci mezatka wpadła w oko,to załoze sie,ze miałbys gdzies to,z emam meza :-)a co do szybkich numerkow,to spontanicznosc jest wspaniała:-)

Gość znudzonyyyy
ja też uważam, że mu się poprostu ruchać chce i wybrał taką oto strategię :)

Szukam kochanki z która mógłbym też porozmawiać podczas zmiany pozycji :) jakiś kontakt psychiczny musi być bo chodzi mi o długą i regularną znajomość. larwka- musi mieć 'to coś', nie szukam modelki, w2ystarczy mi zwykła, przeciętna 40-tka która lubi seks :) Co do jego rodzajów to chyba da się mnie namówić na wszystko. pipiiiii, jest takie coś jak męska solidarność :) Aczkolwiek gdybym poznał atrakcyjną mężatkę to wiadomo co by było :) Jednak nie czuł bym sie z tym komfortowo. Nie chodzi mi o owinięcie kobiety wokół palca tylko o przyjaźń okraszoną sprawami łózkowymi :) znudzonyyyy- masz rację, ale seks to nie wszystko :)

Gość pipiiiii
MarcAlmond --cha,cha,cha :-) meska solidarnosc jest tak samo warta funta kłakow jak solidarnosc jajnikow :-) Kolego sympatyczny,myslem,ze Ty ubogi jestes i w seks i w znajomosci.Cos chyba przydałaby Ci sie taka kobieta ponad 40-cha w stylu "mamiuska" ktora opiekuje sie swoim "syneczkiem" Grasz,albo jestes naparwde spragniony nie tyle sku co czułosci.

Żaden facet nie będzie podrywał kobiety swojego przyjaciela, natomiast u kobiet jest dokładnie odwrotnie, tylko patrzą żeby odbić komuć faceta :) Co do znajomości to faktycznie nie znam zbyt wielu kobiet w tym wieku, dlatego ten wątek :) A brak mi zarówno seksu jak i czułości na tym samym (wysokim) poziomie :)

a ja się podłączam pod chęć zapoznania starszej pani. tyle, że wyłącznie dla sexu i z mazowieckiego :-)

:-D czyzby mazowieckie to oaza młodych mężczyzn lubiacych starsze panie? a co z nami młodymi kobietkami?:-0

Gość pipiiiii
MarcAlmond--cha,cha,cha :-) no tak,mas z27 lat,wiec jeszcze jak na swoj wiek dobrze zycia nie znasz :-) Zaden facet nie bedzie podrywała kobiety swojego przyjaciela :-) Kolego,multum takich przypadkow jest,ze przyjaciel posuwa kobiete przyjaciela:-)

Gość pipiiiii
MarcAlmond --a taki mlody co mu brak czułosci jest za bardzo tkliwy i rozlazły :-)

W moich kręgach przyjaciele nie posuwają kobiet innych przyjaciół. Jesli tak jest, to żadna to przyjaźń. I nie jestem tkliwy i rozlazły :P Raczej zimnokrwisty i napalony hehe

w sumie to nie muszą byc znowu takie starsze, oby miały skończone 18 lat i przede wszystkim najchętniej z warszawy

Gość pipiiiii
MarcAlmond--Chłopie,seks na boku z doprawianiem komus rogow nie jest nagąłsniany i uwierz mi,ze nie dowiedziałbys sie o tym,ze znajomy posuwa zone przyjaciela.