Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarcAlmond

Mam chrapkę na starszą kobietę

Polecane posty

Gość pipiiiii
larwka,a co maz Ci nie wystarcza ;-)

Pipii wystarcza:-) pisze tak z czystej ciekawości..nigdy go nie zdradze..chyba ze on to zrobi:-P

Gość pipiiiii
larwka,nigdy nie mow nigdy ;-)

Moje marzenie to przelecieć jakąś mamuśkę ;] tak ze 30 latek żeby miala :> Mógłby być jakiś mały romansik ;] Kręcą mnie takie mamuśki bardziej niż jakieś młodsze dziewuchy ]:->

Gość pipiiiii
Butchers Hook --30 lat to jeszcze nie mamuska mimoz,e moze byc matką :-) Mamuska zaczyna sie od 40 :-),bo do 40 to jeszcze młode kozy.

Pipii nie mówie nigdy:-) A mozesz mi zdadzic czy Ty masz kogos na boku i co Cie do tego skłoniło?;-)

Gość pipiiiii
MarcAlmond o przepraszam :-) obraziłes mnei w przeszłosci :-) byłam młoda i nie byłąm kłoda i nie byłam osoba roszczeniowa. A co Ty myslisz,ze wsrod kobiet po 40 nie ma roszczeniowych i kłod,ze wszystkei sa tylko ze wzgledu na wiek wspaniałe i do rany przyłoz.Obys sie nei przekonał na własnej skorze jak taka roszczeniowa (nie tylko finansowo,ale i uczuciowo) i sztywna w łzoku moz ebyc kobieta po 40.wiek o niczym nie swiadczy.

Gość ColleCter
Witam. Mam 19 lat i tak jak mój przedmówca mam chrapkę na starszą kobietę. Nie koniecznie musi mieć +40 lat może być młodsza lecz granica wieku to HOT 30:) NIe szukam sponsoringu, ani nie jestem żadnym oszustem. Poprostu ma ochote na seks bez zobowiążań z dojżałą kobietą która wie czego chce i zna swoie ciało...:)

Spoko to był tylko żart :) Temperament nie zależy od wieku. W ogóle zauważyłem ,że w katolickiej Polsce ciężko znaleźć starszą kochankę. Boją się czy wstydza, nie wiem. Jak mieszkałem w Anglii to bardzo często mnie podrywały starsze kobiety, w Polsce bardzo rzadko. Może się to zmieni z czasem, obecnie pod tym względem jest lipa :)

No iby masz rację z tym że od 40 mamuśka.... To niech będzie 30letnia prawiemamuśka :D Takie mnie kręcą, od 30 do 35 lat, a młode niech robią wyjazd ;]

Gość pipiiiii
larwka,przeczytaj sobie moje wczesniejsze wpisy to bedziesz wiedziała. Ale w skrocie moge Ci strescic,ze owszem,mam meza i nie tylko.A co mnei do tego skłoniło.,ot po prostu lubie to co lubię...

oj chyba nam się tutaj popyt do podaży nigdy nie dostosuje :) a może mamuśki teraz obiad gotują i dlatego ich nie widać na forum? :)

Gość pipiiiii
ColleCter 19 latki sa fajni :-)ale tacy co cwicza nie tylko w łóżku,ale takze przy ksiazkach,wiec najpierw zabierz sie za nauke jęz.pol.;-)

Almond no szkoda że ich nie widać :> Miałem kiedyś okazję z pewną 30tka poflirtować, miało już przechodzić w romans ale kumpel jej męża widział że jak mężulek był w pracy to ja wychodziłem od niej z mieszkania, i puścił famę na całe miasteczko (6tys ludzi czyli malutkie i wszyscy się znają itd) że ja chodzę pieeprzyć jego żonę, no i tak jakoś nie wypaliło :(

Gość pipiiiii
MarcAlmond --ja nie podrywam młodszych,wole byc podrywana :-) A w Polsce,nie jest tak trudno znaleźć starsza kochankę,trzeba po prostu na chetna wpaśc wpasc.

Gość pipiiiii
MarcAlmond-- ogolnie to podrywaja kobiety z lekka zdesperowane ;-)a skad jestem :-) z otchłani

Gość pipiiiii
larwka,jestem jaka jestem :-) inna nie będe i jestem jedyna w swoim rodzaju ;-) Zła ze mnie kobita,ale coz,nie kazdy moze być dobry.

Chyba znowu pojadę do Londynu bo tutaj coś kiepsko mi idzie :) W Polsce jest taka kultura, ze kobiety zawsze czekają aż facet zrobi pierwszy krok. oczywiście jak go nie zrobi to jest potem płacz i zgrzytanie zębów :)