Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarcAlmond

Mam chrapkę na starszą kobietę

Polecane posty

Marc, nie sluchaj tych szczyli i gowniar. Kobiety po czterdziestce moga nie byc mamuskami. Czesto sa to dojrzale, atrakcyjne i pewne siebie kobiety. Naprawde atrakcyjne, zadbane i szczuple. Tez mieszkam za granica, wiem co mowie. Seks to nie wszystko, wazna jest bliskosc. Jedno sie z drugim wiaze przeciez. Szukaj chlopaku, na pewno znajdziesz. Ja znalazlam. Pozdr.

Gość pipiiiii
MarcAlmond -kobieta pewna siebie,swojego uroku nie musi i nie bedzie podrywała faceta.Ona moze tylko w delikatny sposob dawac znaki,ze akurat ten czy tamten wpadł jej w oko.Wystarcza spjrzenia i jak obydwoje kumaci,a w szczegolnosci facet to wszysko na dobrej drodze...

Gość pipiiiii
Tyskie z pianka--akurat ja szczylem nei ejstem,bo nalze juz do tych mamusiek po 40 :-) Seks to nei wszystko,ale jezli ktos szuka kobiety na kafe,na czacie,to wiadomo jest,ze nie szuka tylko jednej.Moze byc z ta jedna ktora wten sposob zapozna,ale bardsziej prawdopodobne jest,ze znajomosci zaqwierane w ten sposob nie sa znajomosciami jedynymi i w takich zwiazkach seks sie liczy bardziej niz jakakoliwek bliskosc emocjonalno-intelektualna.

Hahaha, uderz w stol.... Czterdziestki rowniez podrywaja takich mlodych jak ty. Nie maja przed tym zadnych oporow. A ty skad jestes, ze sciany wschodniej?

Gość pipiiiii
Tyskie z pianka--czy ten post skeirowany był do mnie?"Hahaha, uderz w stol.... Czterdziestki rowniez podrywaja takich mlodych jak ty. Nie maja przed tym zadnych oporow. A ty skad jestes, ze sciany wschodniej?" Jezeli tak,to ja jestem kobietą po 40 i nie na pewno nie mieszkam na wsch.

Gdziezbym smiala. Post byl skierowany do autora szukajacego atrakcyjnej czterdziestki. Nie jestem ze sciany wschodniej, mieszkam w kraju slynacym z tolerancji i legalnej marihuany.

U nas to ciężko z tym podrywaniem, kobiety nie są nauczone tego robić. Wszystko na głowie faceta. Całkiem odwrotnie jest w europie zachodniej czy choćby Ukrainie. A ja nadal szukam i szukam :) Naprawdę warto :P

Gość pipiiiii
MarcAlmond ,juz pisałam,ze podrywaja z lekka zdesperowane kobiety.To,ze kobieta podrywa nie jest wyznacznikiem jej pewnosci siebie,raczej odwrotnie.Ona bierze w rece inicjatywe,bo nie wierzy w to,ze mezczyzna moze sie nia zainteresowac. Kobieta ewna siebie moze kokietowac,flirtowac i jezli facert ma jaja,to przejmie inicjatywe.Wtedy mezczyzna czuje sie zdobywca mimo,ze to kobieta zagięła na nim parol,ale w sposobn subte,\ny i niezauwazalny.

Gość pipiiiii
MarcAlmond napsiałes"A ja nadal szukam i szukam Naprawdę warto " To czy warto okazuje sie po ,a nie przed :-)

Szukaj kolego, szukaj. Niekoniecznie na cafe. Tak podsune moze: wegierki sa the best.... Tudzez Wegrzy. Tam panuje calkiem inna kultura. Nie narodowo-chrzescijanska,nie niemiecka ukladnosc. Szkoda ze jestem juz zajeta. Holenderki moze, ale niekoniecznie. Co mam napisac. caluski????ß

Gość pipiiiii
MarcAlmond--powinienes tylko napisac,ze chciałbys aby któras sie skusiła na zapoznanie. A to,ze djaesz z siebie wszystko dla jednej moze oznaczac duzo,a dla drugiej zbyt malo :-)

Dzieki za słowa otuchy :) W Holandii kobiety nie są zbyt urodziwe, wiem bo byłem... Węgry, Czechy i była Jugosławia- sama słodycz :) I lecą na Polaków hihi Polki też nie są złe tylko strasznie wstydliwe. Może lepiej poszukać na fotce.pl ? Kiedyś bez wiekszych problemów poznałem tam kobietę w wieku 37 lat, jej chyba się też podobało bo stękała dość mocno :)

Warto. Moj partner jest duzo mlodszy. To bzdura ze trzeba jakies podchody robic, niektore uwazaja ze tak trzeba. Najwazniejsze w zwiazku to przede wszystkim dobry seks, po drugie porozumienie mentalne BLISKOSC!!!

moje 2 poprzednie kobiety też były ode mnie starsze, jedna 5 lat a druga 11. było całkiem sympatycznie i w łózku odjazd. niestety nic nie trwa wiecznie. pipiiii- zawsze osobiście dopilnowuję, zeby kobieta nie wyszla ode mnie głodna :)

Gość pipiiiii
Tyskie z pianka--nie tylko Ty mas zduzo młodszego :-) a co do podchodow,to jezli chce sie człwoiek ziwazac na stałe,nie tylko na romans seksualny to lepiej jak te podchody sa wprowadzone w zycie.Co innego gdy tylko chodzoi o seks,ale i tak kobieta nie powinna byc nachalna.Kobieta powinna tak keirowac postepowaniem faceta,z efacet powinien czuc,ze zdobywa,a nie ze jest zdobywany,chociaz niektorym facetom to sie podoba,ale jednak bardziej kobieco jest jak chłop jest głowa,a kobieta karkiem i to karkiem subtelnym,nie jakims karkeim ociosanym :-)

Gość pipiiiii
MarcAlmond --nie zawsze stekanie i krzyki oznaczaja zaspokojenie głodu :-)

Facet dobrze wie kiedy sam zdobył, a kiedy on został zdobyty. No chyba że jest totalnym idiotą :) Wracając do tematu napiszę jeszcze że bardzo dbam o higienę i nie palę papierosów :)

Gość pipiiiii
MarcAlmond --guzik prawda :-) nie trzeba byc idiota aby nie miec zielonego pojecia o tym,ze to kobieta kierowała machina uwiedzienia faceta,chociaz cała robota spadła na faceta. A po co wspominasz o dbaniu o higiene :-) przeciez to normalna rzecz.Jak chcaiłes zachecic,to mogłes napsiac,ze posiadasz aktualne badania WR i test na HIV.;-) i wymagas tego samego od zapoznanej partnerki. A co do nie palenia,to brawo,sama nie palę.

Co do pierwszego zdania to myślę ze trzeba :) Choć kobiety będa sądziły inaczej. Co do higieny to byś się zdziwiła jak ludzie potrafią capić i nie myć całymi dniami :) A ja jestem czysty, pachnący i milutki w dotyku :)

Sorry, nie bylo mnie przez chwile. Jestem w pracy! Stekala? Ciesz sie chlopie. A holenderki nie sa urodziwe to prawda, natomiast mieszka tam wiele auslanderek.

Gość pipiiiii
MarcAlmond --no tak,sa ludzie nie dbajacy o higiene,ale mnie na mysl nie przyszło ,ze Ty mogłbys byc taki jak brudasy. MOze dlatego,ze obracam sie w towarzystwie dbajacych o higiene i dsla mnie to najnormalniejsza rzecz.

Gość pipiiiii
Tyskie z pianką :-) stękanie,pokrzykiwanie,drapanie nie musi byc rownoznaczne z szałem ciała i umysłu :-)takie zachwanie moze byc nawet wtedy gdy kobieta ma dosc i nie chce urazic mezczyzny ,ze nie odczuwa odlotu.

BYłem w Holandii i tam jest masakra :) Niekiedy ciężko odróżnic kobietę od krowy. Z daleka już widać która to emigrantka :) Dodatkowo Polak ma tam trudniej, bo pochodzi z biednego kraju a jaki to ma wpłyt na arakcyjnośc to każdy wie. Higiena to rzecz normalna, ale na wszelki wypadek lepiej o tym wspomnieć bo róznie można trafić. Oprócz tego mam też inne zalety :)

Co do tamtego romansu to myślę, że jednak stękanie było przejawem rozkoszy :) heh ale bym sobie wylizał jakąs wilgotną szparkę :D

Gość pipiiiii
MarcAlmond --Już Ci psiałam,z elepiej wspomnij o aktualnych badaniach WR i testach na HIV i wymagaj tego samego od świeżo zapoznanej kobiety z która miałbys ochote na małe co nieco:-)

nie mam testów na HIV i WR to jak mam tego wymagac od partnerki? :) Niemniej jednak jestem całkowicie zdrowy więc nie ma ryzyka :) I w przeciwieństwie do 40-latków mogę cała noc :P

Mlody, jestes na dobrej drodze. Niektore panicznie boja sie hiv, ale temu da sie zapobiec. Naprawde, zaluje ze jestem juz zajeta.Nie wygladam jak krowa, naprawde.