Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarcAlmond

Mam chrapkę na starszą kobietę

Polecane posty

Gość ColleCter
wiesz pipiii ona poprostu chciała być fajna i pie*dolnąć jedną z tych teorii wałkowanych w kółko w TV: "zaufanie w małżeństwie gwarancją sukcesu" , "bez zaufania nie ma związku" , "zufaj swoiemu partnerowy a wszystko się rozwiąże i będziecie żyć długo i szczęśliwie" itp...:)

Gość pipiiiii
ColleCter --hih,oddaje honor młodziencze:-) robei byki,a wytykam innym,tylko,ze ja jestem w lepszej sytuacji,bo mam pojecie o czym pisze i o czym mowa,a Ty ani o jednym,ani o drugim nie mas pojecia ;-)zacytuje Twoja wypowiedz w ktorej wykryłam błędy -"Witam. Mam 19 lat i tak jak mój przedmówca mam chrapkę na starszą kobietę. Nie koniecznie musi mieć +40 lat może być młodsza lecz granica wieku to HOT 30 NIe szukam sponsoringu, ani nie jestem żadnym oszustem. Poprostu ma ochote na seks bez zobowiążań z dojżałą kobietą która wie czego chce i zna swoie ciało..."przeczytaj,to moze sie domyslisz.

Gość ColleCter
Taaaa dojrzała przez "rz" a nie "ż" _^_ Błąd rodem z czwartej podstawówki...ale skorotak dbasz o piękno mojej pisowni i przeszkadza Ci to...postaram się nie popełniać takich błędów...myślałem że popełniłęm błąd logicz bądź stylistyczny :PP:D czasami mi się zdarza jak chce przedobrzyć...:)

Gość pipiiiii
Tyskie z pianka,cha,cha,cha :-) ja i świetojebliwa :-) Chciałabym nia byc,bo chociaz nie miałabym tyle na sumieniu :-)

Gość ALE MARC ALMOND JEST GEJEM
:-p :-p to zastanow sie, czy chcesz wyrywac kobiety, czy facetow :-p

Gość rozpalonykominek
skoro jesteś po 40, to po co łykasz hormony w ciązę i bez hormonów nie zajdziesz taki wiek

Gość ColleCter
rozpalonykominek 40lat to nie jest granica wieku w którym przechodzi sie menopauze. Z tego co mi wiadomo to jest najniższy wiek u kobiety w którym mogą zachodzić zmiany w organiźmie kobiety powodujące zatrzymanie cyklu miesiączkowego. Tak węc 40 latka może spokojnie zajść w ciąże...:)

Gość arkadius_222
tutaj nie znajdziesz

A ja szukam właśnie kobiety starszej od siebie z którą mógłby się pieprzyć non stop i tak jak ona lubi:P jest jakaś chętna?? Jestem ze śląska, ale nie ukrywam, że na weekend mogę wpaść dalej:) Zainteresowane pisać na grzlab@onet.eu

Gość a ja szukam
bratniej duszy do milych wirtualnych rozmow, kogos z poczuciem humoru i iq godnym okreslenia homo sapiens (gg 1506663) :)

Gość a ja szukam
nie ukrywam, ze z mezczyznami rozmawia mi sie lepiej :)

Gość no i co znalazlas
a ja szukam---> no i co znalazlas??

Gość konstruktor
uwielbiam cipke lizac mojej tesciowej ma ponad 60 i jest swietna jej c**eczka jest smaczna i cudowna a kiedy jest mokra to liżę bez opamietania to cudowne