Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asienkaaa

czy jechac do tajlandii?

Polecane posty

hej, jak myslicie,moge pojechac tam z kumplem, chociaz mam chlopaka? nic mnie z nim nie łaczy, tylko długa przyjażn, ale boje sie powiedziec mojemu facetowi!! planowalismy te podroz od dawna nie chce rezygnowac, ale zdrugiej astrony, nie chce zepsuc zwiazku. jak sadzicie?

Gość oj powiesz facetowi że twój
kolega chce wyrwać transwestytę i po kłopocie 🖐️

na nie wierze w przyjaźń między facetem a dziewczyną. i ja nie pojechałabym, nawet jeśli kolegę znałam jeszcze przed moim facetem. było by mi dziwnie będąc tam, że jestem tu z kolegą a nie moim facetem, i, że on jest tak daleko ode mnie

jeśli cię nic z nim nie łączy, to więcej niż pewne, że połączy, więc profilaktycznie zerwij z chłopakiem, a po drugie, na cholerę komplikować sobie życie i jechać z kimś obcym. Niedobrze z Tobą, oj niedobrze......

Gość eqwfrwe
Pierdolą kocopoły. Ja jakbym miała jechac z kolegą rto bym to zrobila. Nie rarto rezygnowac ze swoich marzen.. Ja wlasnie zrezygnowałam i sie obudziłam po 3 latach zwiazku, gdzie moj najdalszy wypad to Sopot, bo chlopak ciagle kasy nie miał.. masakra.. Jakby tylko jakis kolega/kolezanka chciala jechac do tajlandii ze mna to 5 min i mnie nie ma!

Gość powiem ci ze sceneria i
atmosfera tajlandii sprzyja zdradzie, ale wybor nalzezy do ciebie