Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spadek wagi

spadek wagi

Polecane posty

Gość spadek wagi

od miesiaca mam bole pieczenie gardla i krtani. bol gardla najpierw laryngolog okreslil jako zapalenie krtani i tchawicy, po 3 tyg poszlam do innego- to nie krtan ale moze cos z zalodkiem- zgagaitd. dał mi gas....cos tam i kazał przyjsc za 2 tyg jesli nie przejdzie to da skierowanie na USG. obecnie mam pieczenie w przełyku ale rzadziej oraz dziwne bole wnadbrzuszu. przez ten miesiac ( ponad) schudłam ok 8 kg- wygladam strasznie. czeste potrzenby wyprozniania sie to juz norma, wzdecia mam od zawsze i przelewanie sie w brzuchu. czy ktos moze sie wypowiedziec w tym tem ? jakies wskazowki pomoc??

Gość frąca
mi przychodzi do głowy nadczynność tarczycy albo Zespół jelita drażliwego

Gość spadek wagi
musze sprawdzic tarczyce ( to chyba krew ) sie bada bo nawet nie wiem , denerwuje mnie to bo mam 28 lat a czuje sie jak staruszka. . na dodatek ciagle zmeczonba jestem . dziadostwo jedno

Gość palesobie
idz do endokrynologa, zrob profil hormonalny

Gość sepsa jak nic
wzywaj erkę i czekaj na ratunek

Gość Do spadek wagi
możesz mieć pasożyty. Jeżeli masz psa lub kota-możesz mieć chorobę odzwierzęcą. Stąd bule brzucha, spadek wagi. Ból gardła wywołany jest przez toksyny.

Gość spadek wagi
całe zycie mam zwierzeta , chyba nagle nie zaczełyby mnie pasozyty atakowac... sama nie wiem

Gość jadłaś może ostatnio Kreta
albo piłas Domestos - to by wyjasniało sprawę

Gość Do spadek wagi
Skoro masz od dawna zwierzęta to prawdopodobieństwo posiadania pasożytów jest b.duże. Inne objawy oprócz tych o których piszesz to .min:bóle reumatyczne, mięśniowe, wysypki skórne, mrowienia itp.

Gość spadek wagi
krew na tarczyce wyszła wzorcowo ......BOZE drogi ja mam dosc

Gość bleeeh
ja tez mysle ze to moga byc pasozyty. wymiotujesz?

Gość spadek wagi
nie wymiotuje ,

Gość spadek wagi
i zadnych wysypek ani bolow reumatycznych , no kwasny posmak w buzi SZCZEGOLNIE RANO - WTEDY JEST KATASTROFA musze zaraz pedzic do łazienki myc zeby bo wredne uczucie taki kalosz w buzi

Gość nie znam sie na kompie
tu na kafe lekarza nie znajdziesz . chosc pseudo jest ich wielu. idz do lekarza w przychodni i sie przebadaj. spadek wagi to nie jest blsahostka. usg, takormony tarczycy, mmkrew , mocz.......no i powinno sie wyjasnic.. zdrowka zycze....

Gość spadek wagi
ja juz u dwoch laryngologow bylam , zrobilam badania tsh na tarczyce, teraz czekam na wizyte u laryng znowu , nigdy nie odwiedzilam tylu lekarzy co w ciagu ostatnich 2 ms, pytam bo moze ktos mial cos podobnego . Boje sie nie ukrywam co tam znajda we mnie, pewnie gastroskopia mi zostanie- laryngolog przez lusterko stwierzdil ze mam zaczerwienione struny glosowe gdzies tam w dolnej czesci ale kazal sie zglosic jak nie przejdzie. no coz zelżało ale dalejnie czuje sie tak jak powinnam . jakies podduszenie dziwne - ciezko mi to uczucie okreslic

Gość spadek wagi
dlaczego czarno????? normalnie mam

Gość spadek wagi
tak myslisz?? profilaktyka czy masz jakas wiedze

wiesz, no ten spadek wagi jest niepokojący, a jesz normalnie, czy wogóle jakikolwiek lekarz pomyślam chociazby o USG krtani czy jamy brzusznej

Gość spadek wagi
tak , laryng kazał wrocic jak nie przejdzie ze mnie wysle na USG , wiec teraz mam prawdopodobienstwo ze pojde. mialam nadzieje ze juz bedzie ok a tu nic

Gość spadek wagi
sama nie wiem jak jem , studia nerwy moze i to , tyle ze to durne podduszenie mne draznii , i pieczenie ktore na poczatku bylo NON STOP teraz najczesciej rano

mogą ale oczywiście nie muszą byc to sprawy onkologiczne, świadczył by o tym spadek nagły dośc sporej wagi. Pozatym opisz jak się czujesz, czy jestes na przykład osłabiona albo coś w tym stylu, np szybciej się męczysz, pocisz bądx cos takiego. A może to reakcja twojego oraganizmu na jakiś stres...

Gość spadek wagi
pierwszy ms przespałam prawie non stop osłąbienie zawroty głowy , teraz normalnie funkcjonuje tyle ze jest drazniące ze non stop musze odchrzakiwac , zeby cos powieidziec, zaczerwieniona tylna sciana gardla okolice migdałkow, i dawniej gula w przełyku. podczas jedzenia objawy znikaja - w sensie ze zadnej guli nie ma

Gość spadek wagi
gula nie byla widoczna zewnatrz , ja mialam po rpostu uczucie ze cos tam jest.

powiem Ci tak, zgaga czyli pieczenie w przełyku może miec podłoze onkologiczne, zołądkowe bądź kardiologiczne. Tarczycy bym w to raczej nie mieszała. Moim zdaniem USG jest niezbędne gardła i krtani, oraz jamy brzusznej, jezeli wszystkie te badania wyjda ok to pewnie wyślą Cie do kardiologa. Palisz

Gość spadek wagi
tak palilam , 4 ms temu rzucialm