Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakass tamm kobietkaa

2 tyg. po okresie i po odtstawieniu tabletek anty. kolejny okres?

Polecane posty

czesc mam male pytanko 2 tygodnie temu skonczyl mi sie okres od 3 tygodni nie biore tabletek anty i wczoraj po stosunku pojawilo sie delikatne plamienie byla to krew wymieszana ze sluzem i tak przez caly dzien dzis rano natomiast na papierze byl to juz sluz koloru brazowego a teraz jest to znowu krew ale juz taka ciemna jak w okres boli mnie dzis troche brzuch tak jak podczas okresu i mam temp 37.00 martwi mnie to bo nigdy wczesniej nie mialam czegos takiego a biore tabletki od 9 lat i mialam juz robione przerwy i nigdy nie bylo podobnej sytuacji co to moze byc czy to kolejny okres po 14 dniach od poprzedniego z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi

1. Nie ma znaczenia kiedy sie okres skończył ale kiedy się zaczął. Moe trwać 3 dni a moze trwać 9 dni i to już daje ogrom różnicy. Pisząc okres x dni od ostatniego liczysz od 1 dnia krwawienia a nie od jego końca.2. Plamienie to nie krwawienie. każdeplamienie zaliczasz do starego cyklu. Póki nie ma żywej krwi w ilości potrzebnej na astosowanie podpaski / tampona - to nie ma mowy o okresie3. To moe być już miesiączka ale moe być plmienie (ew krwawienie, jak się rozkręci) śródcykliczne, towarzyszące owulacji4. Po odstawieniu tabletek możliwe jest krwawienie już po 3 tygodniach od poprzedniego a mozliwe jest także po 12 tygodniach od poprzedniego.5. Temperatura nie spełniająca warunku nic nie znaczy (trzeba mierzyć cały cykl, przy styku z błonami, araz po przebudzeniu i jeszcze przed wstaniem - a nie wyrywkowo, byle gdzie, obojętnie o której i jak).6. Wrzuć na luz.

dzieki za odpowiedz a juz mialam malutka nadzieje ze moze to jakies plamienie w zwiazku z ciaza bo przez te 3 tygodnie kochalismy sie kilka razy dziennie i zawsze do konca i odstawilam tabletki anty ale widac nic z tego to pewnie zwykly okres ;( dzieki jeszcze raz pozdrawiam