Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos do zapytania

Dlaczego faceci to wredne swinie?

Polecane posty

Gość cos do zapytania

i po rozstaniu zaraz maja kolejna panienke. Laski cierpia, przezywaja a oni hop i nastepna dupcia. No dlaczego tak jest??

Bo to są samce, ruchać im się chce. Nawet jak cierpią po rozstaniu z dziewczyną, i mają zaraz nastepną to tylko dla sexu. Przynajmniej jak kiedyś zaczepiłam ten temat z moim mężczyzną to to mi właśnie powiedział. Nie mam tu na mysli nastolatków, tylko takich powyżej 25

Gość ale sie usmialemmm
to przeciez normalne , co bys chciala aby szlochał po Tobie, hahaha, nastepna dupcia i heja tego kwiatu to pół światu

tak to prawda ze faceci szukaja nastepnej tylko dla sexu, tak probuja zapomniec o cierpieniu, pomysl gdyby to ich tak nie bolało nie rzucaliby sie desperacko na lub w inne dupy... a faceci tutaj moga sie głupkowato tłumaczyc ze jacy to z nich maczo buehehehehehe.........

Gość cos do zapytania
Ja sie nie rzucam desperacko na nastepnego albo pierwszego lepszego bolca. Ja cierpi i mam abstynencje sexualna juz od 7 miechow.

Danny Decoy- ale się usmiałam :D czarna_czorcica- w CCC, około pół roku temu :)

To ci się chwali. Gdybyś napisała, że miałaś od tamtej pory trzech facetów, nawyzywalibyśmy Cię od dziwek. A tak możemy Ci zarzucić najwyżej brak życiowej zaradności :P

cos do zapytania- kwestia cierpienia jest sprawą indywidualną, każdy rozstanie przeżywa na swój sposób. Istotne jest też kto zerwal, jesli Tobie bardziej zależało niż jemu to oczywiste jest, że Ty będziesz bardziej cierpiała.

Gość a mi tam baba nie potrzebna
tylko smrodzi w domu, po co mi ona jak mi sie chce zadupczyc dzwonie do agencji ładniutka Panna przyjezdza zrobi co chce i w dodatku profesjonalnie, jak chce aby zostaa na noc to zostaje, zarabiam sporo to moge sobie pozwolic na takie wizyty kiedy chce i na cholere mi baba

danny - czochraj kota skisły naplecie, tyle czasu potrzebowałes na tak mizerną odpowiedz?? wydaje ci sie ze jestes szybszy...ale napewno nie w mysleniu B-boyu :D:D:D 🖐️

a mi tam baba nie potrzebna- "tylko smrodzi w domu" ??? co masz na myśli? Jeśli jestes jakimś dziwnym facetem, który nie potrafi zatrzymać przy sobie pięknej i zadbanej kobiety to musi za to płacic! Proste

Gość Strzelam prosto z dymki
Terri a ty to dupy juz pokazac nie mogłas kretynko????? Wstawiłas zdjecie swoich gir zeby sie podniecic ze ktos bedzie sie przy nich slinił PUSTA jestes i Tepa kurewka zenada!!

Gość sprit on
a wy co aniolami jestescie

Gość UPIORNY
Upiorności wypisujecie upiorni frustraci... Czy jakoś podobnie. ----------- terri ----------- Upiorne to, ale się kurwa z Tobą zgadzam! Chodzą ze skarpetkami na nosie, bo zapach kobiety ich drażni... Pachnie i pachnie... ale jak To się je...? mykmyk.

danny- juz zdążyłam poznać jaka jest kafeteria, więc takie wpisy po mnie spływają. Jesli ktoś się wkurza i wpienia, to tylko sobie psuje humor-nie mnie! ;)

Gość Ogranij Sie.
A Co? ma cie do końca życia opłakiwać..? Pfff..

Gość cos do zapytania
A mi go tak bardzo brakuje 😭 Sex z nim byl wspanialy:) W zyciu nie mialam tyle orgazmow i przy nim nie musialam udawac :). Minelo tyle miesiecy a ja ciagle mam fantazje sexualne z nim 😭 I ja idiotka sama odeszlam bo gosciu powiedzial, ze sie nigdy nie chce zenic 😭

Gość cos do zapytania
A marze o rodzinie bo swoje lata juz mam :(

Gość Iw ona
Mam problem i chciałabym wlasnie abyscie mi pomogli a moze nawet doradzili:) Poznałam fajnego chlopaka piszemy juz jakis miesiac i byl u mnie w domu i pare razy na imprezach.Chcialam sie cos wiecej dowiedziec czy on cos do mnie czuje i zapytałam go a ona powiedzial ze che pisac ale nie jest jeszcze gotowy na cos wiecej.Ale ja mu nie odpuszcze bo mi sie bardzo podoba i nie wiem co mam juz zrobic jak z nim porozmaiwac zeby przynajmniej sprobował i sie tego nie bal:) Moze mi cos doradzicie...Czekam na odp :)