Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....smutnomi19....

wczoraj moj chlopak sprawil mi przykrosc ....jak sie powinnam zachowac?

Polecane posty

Gość .....smutnomi19....

wczoraj spytalam sie mojego chlopaka jaki kolor wlosow mu sie bardziej podoba blond czy ciemne odp. mi na to tak : jestem z brunetka ale zawsze bardziej podobaly mi sie blondynki..... wiele moich kolegow ma odwrotnie sa z blad a bardziej preferuja ciemny kolor.... nie spodziewalam sie takiej odp. i zrobilo mi sie niesamowicie przykro , bo skoro dla mojego chlopaka nie jestem najpiekniejsza to dla kogo mam byc ?zreszta on wie ze mam fiola na punkcie wlosow i b.o nie dbam..... jak mam sie zachowac w tej sytuacji ?czy waszym zdaniem chlopak postapil ok? ja mam 19 lat ,on 21 razem 3 lata.

Gość .....smutnomi19....
nie smiej sie :( mi naprawde jest smutno z tego powodu .....

Gość aasaa
pytałaś to ci odpowiedział. Chciałaś żeby kłamał?

Gość ....Gwiazdka93....
przefarbuj loniaki na blond, na pewno sprawisz mu przyjemnosc

ja bym radziła chłopakowi rzucic tak puste cispko, jestes brunetką a masz umysł blondynki z kawałów, jak ci nie pasi to go rzuc i zacznij szukac z wywieszka na cyckach ze szukasz kogos kto kocha brunetki 🖐️

ale jak się nie śmiać? czy on powiedział, że nie jesteś dla niego najpięniesza? Skoro takie rzeczy sprawiają ci tak niesamowitą przykrość, to co będzie w dalszym życiu :O

Gość prawda_między_uszy
To że nie jesteś jego ideałem kobiety nie znaczy od razu żeby się łzami zaleważ. Tobie też pewnie się podobają jakieś cechy w facetach których on nie ma - norma. Spytałaś - dostałąś odpowiedź. Z kobietami jest tak, że niby pytają a po co skoro mają już odpowiedź w głowie gotową. Dobrze, że jest z Tobą szczery, powinnaś się na pewien sposób z tego cieszyć...A ideałem..no cóż...któż z nas jest...Trzymaj się. Pozdrawiam

Gość .....smutnomi19....
ja sie nie przefarbuje bo mi sie blond nie podoba..... to po cholere on ze na jest jak mu sie nie podobam ?

Gość fdhfgh
mi podobają się długowłosi, a mam łysego i nie zamienię go na żadnego innego

Gość .....smutnomi19....
to waszym zdaniem chlopak postapil ok? czy powinam sie na niego zloscic?

Gość prawda_między_uszy
Już Ci pisałam...To chyba dobrze że szczerze CI odpowiedział tak? Jakbyś się czuła jakby Ci powiedział że podobają mu się brunetki, a na kompie znalazłabyś 5 GB fot blond śliczności? Powinnaś się cieszyć na swój sposób:) Czemu jest? Bo się napatoczyłaś, jesteś a blond ideał jeszcze się nie trafił. Ludzie nie są ze sobą tylko ze względu na urode, są z różnych powodów. Może lubi Twój charakter, Twoje poczucie chumoru lub ma sex...Może na swój specyficzny sposób Ty też mu się podobasz, cała tylko bez tych niesdzczęsnych włosów?

Gość .....smutnomi19....
fioletowy widelec nie jeszcze nie zdazylam choc mialam taka mine ze chyba zrozumial.....

Gość .....smutnomi19....
hmm no jest ze mna bo mnie kocha .... no mowi mi ze jestem sliczna itd...kurde ale myslalamm ze cala :( teraz mam ochote poszukac sobie kogos innego ,takiego faceta zebym mu sie cala podobala.....

Gość .....smutnomi19....
Morski Patrol-tzn?

Gość .....smutnomi19....
Morski Patrol---chodzilo mi o to 2 zdanie ze mam kompleksy na tlde psychicznym ....dlaczego tak myslisz?

Gość kafete
Ooo, widzę, że oprócz wrogości do autorki mamy też uprzedzenia na tle narodowościowym. No, nie ładnie.

Gość ..bo jak byś nie miała
kompleksów to byś dupy nie zawracała :)

Gość dajjjjjjjjj spokój
nie ma się czym przejmować, czesto tak jest ,ze komus podobal się zawsze jakis tam kolor włosów ,ale partnerka ma inny. to,ze jest z tobą swiadczy o tym ,ze mu się podobasz ( pomimo ,ze preferował inny kolor) I na pewno sie nie farbuj na blond , bo moze wtedy stwierdzi ,ze jednak mu się nie podobasz. Nos kolor , w którym ci ładnie i w którym ty sie dobrze czujesz. I sie tym nie przejmuj

Gość ło matko ale masz problem
mnie się zawsze podobali bruneci a jestem z blondynem i jakoś na żadnego bruneta bym go nie wymieniła

Gość a ja przepadam za
blondynami,ale jakby sie trafił fajny brunet to nie ma sprawy :)

Gość gryczka
Dziewczyno, nie bądź śmieszna. Niby dorosła, a takimi głupotami się przejmuje :-D Nikt nie jest idealny i nie sądzę, żebyś kiedykolwiek znalazła faceta, któremu będzie się w Tobie podobać ABSOLUTNIE WSZYSTKO. Zakochał się w Tobie nie ze względu na kolor włosów, ale dlatego, że spodobałaś mu się w całości. To, że w jego typie ogólnie są kobiety o innym kolorze włosów o niczym nie świadczy. Ja zakochałam się w moim mężu - niesamowitym chudzielcu - choć bardziej podobają mi się faceci lepiej zbudowani. No i co? Mam z tego powodu porzucić ogólnie przystojnego, inteligentnego, czułego faceta ze świetnym poczuciem humoru, bo nie wypełnia w 100% mojego idealnego wzorca? Przecież to żałosne.

Gość Autorko.
Ja zawsze szalałam za brunetami. Mój mąż jest blondynem i nie zamieniłabym go na żadnego bruneta bo jest mam razem cudownie. Ma naprawdę fajny charakter a to jest najważniejsze a nie jakiś kolor włosów oczu czy inne cechy zewnętrzne. Twój chłopak pewnie źle się wyraził albo czegoś nie dopowiedzial. Co z tego kto mu się podoba? Ważne kogo kocha. A kocha ciebie bo jest z tobą. Więc głowa do góry i nie ma czego się złościć.