Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wierząca123

Zdjęcia płodów po aborcji pokazywano dzieciom

Polecane posty

Gość Usunęłam ciążę
dla wygody, dobrze zrobiłam. Te filmy są glupie, manipulatorskie.

Gość do raczej tak
i do tego obok zdjecie kopulujacych mamusi i tausia ( co akurat niczym zlym nie jest) - a tak cie synku, zrobilismy. Mamusia robiaca tatusiowi loda(tez nic zlego przecież) - a tak sie mamusia kocha tatusia. I pare martwych plodów z samoistnych poronien - tez nic zlego- - a to sa twoi braciszkowie. Jeszcze sperma w prezerwatywie - a to by byli braciszkowie, tylko mamusia ich wyrzuca do klozetu. No jak prawda, to prawda.

Gość te wszystkie tuktóre są za
aborcją lub jej dokonały,same powinny być w ten sposób usunięte!!!przynajmniej nie rozmnażały by się dalej takie genetyczne zmutowane móżdżki....

Gość do te wszystkie
to nie byloby prawie ludzi w Polsce, bo za komuny polowa ciąz byla usuwana.

Gość ja mam caly pokoj w takich
plakatach i sie nie martwie

ale prawo ewolucji eliminuje wszystko to ,co szkodzi przetrwaniu(na jakimś etapie czasu),a komuna to już historia dla dzisiejszych maluczkich i mózgi są chyba na wyższym poziomie(tak być powinno),ale widocznie to genetyczne tałatajstwo gdzieś przetrwało i nadal wydziera się z piwnicy...mordujcie swoje bachory!!!!wasze skłonności nie przejdą na pokolenia następne-to pozytywna strona tej sytuacji!

zdjęcia płodów z poronienia podpisane że to aborcja-to się zwie-propaganda, czyli uciekanie się do kłamstwa gdy brakuje logiki... przykre trochę..ale wracając do "genialności" wystawy...pokażmy jeszcze morderstwa-podcięte gardła,ofiary uduszone,pobite na śmierć, rozpierdolone przez samochody, pokażmy ofiary gwałtu-najlepiej w trakcie tego gwałtu-w końcu to też złe. pokażmy to wszystko, w końcu to zło, niech najmłodsi wiedzą czego nie można... jak płód ma być człowiekiem to pokażmy także człowieka-całego np.z podciętym gardłem,lub z wypłyniętym mózgiem, po potraceniu przez samochód..

Gość do te wszystkie
ale swiat zachodni , gdzie aborcja jest dozwolona jakos nie ma sie dobrze pod kazdym względem ( Europa, USA), w kazdym razie lepiej w porownaniu do krajów gdzie jest zabroniona ( Chile, Salwador, Nikaragua, Angola), wiec jakos ta genetyka nie jest zabojcza.

właśnie potwierdziłas to,o czym piszę-pozwolono na eliminację psychicznych mutantów i od razu w państwie lepiej,mądrzy nigdy aborcji nie dokonują i mnożąc się zaludniają podobnymi do siebie-czytaj ze zrozumieniem!