Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka z miasta

sanatorium

Polecane posty

Gość babka z miasta

Słuchajcie: Mój małżonek chce jechać w przyszłym roku do sanatorium. Ja nie chcę się na to zgodzić, bo nasłuchałam się opowieści sanatoryjnych, choć nigdy nie byłam :-) Dlaczego ja mam zostać z dziećmi w domu, chcodzić do pracy, a on będzie balował? Oczywiście po wcześniejszych zabiegach :-)

Dlaczego ja mam zostać z dziećmi w domu , chcodzić do pracy, a on będzie balował?" bo ty nie przebyłaś choroby lub nie miałas jakiegoś urazu :D

Gość babka z miasta
O to właśnie chodzi, że on nie był na zwolnieniu 14 lat i jest zdrów jak ryba :-) (Dzięki Bogu) Poprostu po 25 latach pracy należy mu się sanatorium. A że szkołę przyzakładową ma liczoną do stażu pracy, to tyle lat pracy wyszło.

Gość babka z miasta
Ale ja słyszałam, że tam straszne k.......stwo. Ktoś z was był? Podobno kobiety same pchają się do łóżka :-(

Gość babka z miasta
Myślę, że emerytki odpadają :-) Mój m. ma 41 lat. To facet w sile wieku..... :-)

Gość babka z miasta
Kobiety poradźcie: Wysyłacie swoich mężów do sanatoriów? Ja swojemu powiedziałam żeby żadnych papierów nie składał, a on na to, że to zakład pracy wysyła :-(