Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia Pięknisia

kwas hialuronowy - używałyście?

Polecane posty

Gość Marysia Pięknisia

Widziałam że na allegro.pl można kupić w buteleczkach kwas hialuronowy. Czy któraś z was go może stosowała może powiedzieć o efektach.

Gość kkafetka
owszem, stosuję, ale nie z allegro tylko z biochemii urody albo ze zróbsobiekrem. Stosuję i uwielbiam - fantastyczny efekt nawilżenia i napięcia skóry :)

Gość Marysia Pięknisia
Zakupiłam i ja. Tylko nie bardzo wiem jak go używać. Z kremem czy sam kwas? Czy najpierw kwas a potem na to krem? Ktoś wie może?

ja miałam robiony kwas hialuronowy ale inny niż Wy. Miałam jakiś nowy wypełniacz elevess i jestem bardzo zadowolona!!!!

Ja kupuję właśnie na Allegro kwas i później tworzę sama kosmetyki na jego bazie:) Mam sprawdzone receptury, jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana :)

Gość arlotka
Kwas hialuronowy do użytku we własnym zakresie? Nie słyszałam... Owszem, same zabiegi na bazie tego kwasu jak najbardziej polecam, efekty są dobre. Miałam redukowaną lwią zmarszczkę 6 miesięcy temu, do tej pory trzyma się dobry efekt. Ale miałam ten zabieg robiony w gabinecie Tarabuła, tam są specjaliści, którzy zajmują się tego typu zabiegami. Na własną rękę jednak bym nie stosowała...