Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tggggggggggttt

prosze weidz.Boje się że żaden facet tego nie zaakaceptuje

Polecane posty

Gość tggggggggggttt

Mam takie marzenie chce mieć hodowle łysych kotów o tych http://fotocompetitie.upc.nl/original/501216/spojrzenie/kot_sfinks_sphinx_sphynx.jpg Tzn taką mini hodowle dwie kotki....sobie trzymać i raz na dwa lata jedną z nich dopuścić.Strasznie mi się ta rasa podoba jest piękna..co widać na zdjęciu (można je powiękdzyć wtedy lepiej odda piękno tych kotów)ale jak mówie o tym facetom a mialam ich troche to myślą że żartuje...a tymczasem ja jutro już jedna taką kotkę zakupie:

Gość nikt normalny kotow nie ma

Gość do autorki topicu
wiesz ile taka "hodowla" kosztuje? Utrzymanie, karmienie, weterynarz, prowadzenie ciąży i porodu? Odchowanie małych? Jeśli chcesz je później sprzedać by Ci sie zwróciło to koty muszą byc zarejestrowane w związku, po rodowodowych rodzicach i muszą mieć wszystko z najwyższej półki. Hodowla to właśnie rozmnażanie i sprzedaż młodych a jak masz zamiar tylko je trzymac jak domowe pupile to sobie daruj.

Gość o fuuuuuuuuuu co za
obrzydlistwo....

Gość tggggggggggttt
nie mysłe o profesjonalnej hodowli i dopuszczaniu kotek po dwa razy w roku..Głownie mi chodzi o posiadanie tych kotek...a że prowadziłam porody kotek dachowych chciałabym żebyraz na jakiś czas miały małe... każda przynajmniej ze dwa,trzy razy w życiu...nie ma nic lepszego niż domek pełen takich kotów i nie chodzi o zwracanie kosztów.A oczywiście kotke kupie z rodowodem chce mieć pewnosc ze nie od jakiś handlarzy co dopuszczli kotke p[o trzy razy w roku..

Gość a ja powiem ci ze
takie lysole to niezla zwala na codzien, omalo sie nie posikalam ze smiechu, rozumiem twoja faze, mi by tmnie przeszkadzalo, mialabym brechta 24/7 na dzien dobry jakby je tylko widziala, za kazdymk razem. smieszne sa,, mi tam nie przesszkadzaja. moze byc i tak.,

Gość hmmm...czy mi się wydaje...
tggggggggggttt - Agatka to Ty?