Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katkaa22

pytanie do facetow

Polecane posty

Gość katkaa22

jak to z wami jest..mimo ze jestescie w zwiazku to na pewno podobaja sie wam tez inne kobiety.Interesuje mnie to jak na nie patrzycie, co wtedy myslicie..czy oceniacie tylko ze dana laska poprostu fajnie wyglada czy jezeli jest atrakcyjna to patrzycie na nia juz na jako obiekt pozadania..

Ja tam się nie znam ale wydaje mi się, że zarówno faceci, jak i kobiety patrzą na innych jak na obiekty pożądania. Tyle tylko, że niektórzy uważają, że nie wypada się do tego przyznawać. 🖐️

Gość Antek Bereda
Ma każdą fajną dupcię patrzymy jak na obiekt seksualny... co nie oznacza, że zawsze i wszędzie atakujemy :)

Gość laski tez lubia
patrzec na fajnych facetow jak na obiekty sexualne

Gość katkaa22
zawsze szczery..nie nie mam na oku zonatego faceta. Poprostu zastanawiam sie co mysli moj facet jak widzi jakas atrakcyjna kobiete.On twierdzi ze poprostu patrzy jak na kazdego innego a jesli mu sie podoba to tak samo jak np. samochod i ze trzeba rozroznic to czy podobanie sie od pozadania.

Gość a jesli zona jest super w
łóżku,to czy facet ma ochotę ten obiekt pożądania zaliczyć(czyli zdradzić??)

Gość katka22
laski tez lubia..ale z autopsji wiem ze nie koniecznie.Ja akurat nie patrze na faceta jako na obiekt seksualny.Patrze na niego jako na czlowieka i nie poddaje go jakiejs glebszej analizie

Gość trututu
powiem co mój brat o tym powiedział: jak się ma swoją kobietę, to czasem fajnie jest popatrzeć i na inne laski. Nie ma czym się przejmować aczkolwiek to denerwujące.

Gość katkaa22
trututu..moj na szczescie przy mnie nie patrzy.zdaje sobie sprawe ze nie zakleje mu oczu tasma..zastanawiam sie poprostu co wtedy facet mysli..czy zawsze patrzy jako na obiekt pozadania?

Gość Katkaa22
zawsze szczery..a z jaki mysleniem bo nie rozumiem.Ja tylko zastanawiam sie nad tym co siedzi w waszych glowach i co sie dzieje z waszymi mozgami kiedy widzicie atrakcyjna laske.

no wlasnie z takim, zaczniesz go pytac - a co sadzisz o tej lasce, on pod twoim przenikliwym wzrokiem zacznie cos sciemniac ty zaczniesz sobie budowac swoje projekcje, w kolejnym kroku bedzie jakas impreza i laska, o ktorej dowiesz sie ze on z nia kiedys cos i rownia pochyla a z mozgu sieczka, zajmij sie czyms innym

Gość daniello27
kocham swoja kobiete, ale bede szczery : jak widze jakas fajna babke to wyobrazam ja sobie nago albo fantazjuje... jakby to bylo gdybym sie z nia kochal, jakbym ja bral etc. czasem jednak nie mysle jak o obiekcie seksualnym ale ogolnie jak o ladnym obrazku... ale gdy kocham to jest to pewnosc ze na fantazjach sie skonczy

Gość Katkaa22
zawsze szczery...staralam sie z nim juz rozmawiac na ten temat bo ostatnio dal mi do zrozumienia ze jakas laska mu sie podoba.jednakze nie dowiedzialam sie za wiele dlatego pytam o to Was facetow obecnych tu na forum.Z nim nie chce drazyc dluzej tematu bo to tylko powoduje u niego nerwy..a ja chce dociec prawdy.Obiecuje ze nie wykorzystam rego przeciwko niemu :P sieczki z mozgu raczej sobie nie zrobie.mam duze poczucie wlasnej wartosci i uwazam sie za atrakcyjna kobiete. dlatego prosze o nastepne opinie:)

Gość katkaa22
dzieki daniello:) o takie szczere opinie wlasnie mi chodzi. czy wszyscy macie podobnie?nie potraficie przejsc obojetnie albo tylko ocenic ze np.fajnie wyglada i tyle?jestem ciekawa ile z was fantazjuje..

Gość daniello27
jestem szczery...

Gość katka22
zawsze szczery..myslisz ze jak juz dociekne prawdy to stane sie kobieta bluszczem?w sumie njakies tam zalazki moze i juz mam :P

Gość katkaa22
zawsze szczery..mimo to zaryzykuje:) a moze powiesz mi jak to jest w Twoim przypadku?

Gość dkdsjkdsdsv
kobiety tez sie gapia na facetow, ale robia to inaczej i mysla, ze nikt tego nie widzi...

Gość katkaa22
zawsze szczery..to sprobuj chociaz sobie taka sytuacje wyobrazic jesli potrafisz.Co sie wtedy dzieje z Twoim mozgiem?

Gość to jest proste
Oczywiscie , ze jak jestes w zwiazku to podobaja ci sie inne osoby. To chyba naturalne, ze zwraca sie uwage na to co uwazamy za piekne tak jak chetnie patrzymy na piekne obrazy i sluchamy pieknej muzyki. Piekne krajobrazy tez sie podziwia. Co sie ocenia a co nie to juz sprawa bardzo indywidualna. Ale Ty szukasz dziury w calym. a skoro szukasz to na pewno znajdziesz ..... bo jak nie znajdziesz to sama taka dziure zrobisz.

Gość katkaa22
to jest proste..to nie jest tak ze szukam dziury w calym.jesli nawet wiekszosc odpowiedzi bylaby takza ze faceci np.fantazjuja to nie mam zamiaru robic mu z tego powodu awantury.czysta ciekawosc nic pozatym.

Gość to jest proste
Jak dla mnie to dalas sygnal, ze najwyzsza pora aby Twoj facet zaczal sobie szukac innej kobiety.

Jesli ta kobieta na ktora patrze jest brzydsza od mojej dziewczyny to nic sobie nie mysle jak na nia patrze. A jak jest ladniejsza to patrze z pozadaniem.