Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DO MODERATORÓW

DO MODERATORÓW

Polecane posty

Gość DO MODERATORÓW

jak znowu jakaś psychiczna będzie denerwować ciężarne opowieściami o poronieniach,dorwę i zatłukę własnymi rękami.Do moderatorów : załóżcie osobny dział dla kobiet które poroniły.Nie powinno mieszać się tych dwóch tematów

Gość ulalalalaula
a gdzie taka znowu jest?

Gość DO MODERATORÓW
4 raz stracilam dziecko i nie chce zyc

Gość DO MODERATORÓW
TAK TEN TOPIK SIĘ NAZYWA

Gość ulalalalalaula
ale nikt nikogo nie straszy..nie wcina sie w niczyj topik,nie musisz czytac co innego gdyby na topiku Twoim to bylo

Gość DO MODERATORÓW
straszy czy nie straszy,na poronienia powinien być osobny dział

Na poronienia osobny dział, na opowieści homoseksualistów osobny dział, na za czy przeciw aborcji też osobny?

Gość DO MODERATORÓW
nie o to chodzi,kobieta w ciąży,nie daj Boże jeśli przeszła przez coś takiego,spojrzy na tytuł i już się zdenerwuje.Ale co tam,ciąża to nie choroba,prawda?Dadzą radę

Gość zolzaa
chyba zwariowalas? spojrzy na tytul i sie zdenerwuje? gazet nie czyta telewizora nie oglada,nie wychodzi z pokoju bo w kuchni moze sie zdenerwowac...i nie siedz na necie bo to szkodzi

Gość zolzaa
no i co to znaczy psychiczna????? bo stracila dziecko?

Gość DO MODERATORÓW
oblatuje mnie to co myślisz na ten temat,wyraziłam swoje zdanie i tyle

Gość zolzaa
nie wyrazaj sie ...to nie przystoi kobiecie w ciazy:D

Kobito przystopuj swoich osądach!!!! Pisząc o tej biednej kobiecie że jest chora psychicznie jest co najmniej nie na miejscu.Ty przynajmniej pochwaliłaś się że nie masz wyczucia,klasy a i kultura też poszła w las :P Niech sobie zakłada tysiąc takich topików ta kobieta jeśli ma ją to ukoić -nic Tobie do tego.Nie wyzywa innych kobiet,nie męczy innych na innych topików więc nie rób problemu. Cały świat jest zły więc jeśli ciężarna boi się lub może się zdenerwować to może...... niech wyłączy dostęp do kafe??? :P Albo niech sie zamknie w komórce :P

Gość jtyjjtyjuyj
No z pewnoscią bardziiej zrównowazone sa sraczki-staraczki które po pierwszym nieudanym cyklu juz krzyczą że nie chcą żyć, że seks ich nie cieszy, że małżeństwo na skraju rozpadu i że jesli dziecka się nie doczeka w ciągu kilku najbliższych sekund to się poharata :D Sorry ale to bardziej denerwuję kobiety w ciąży bo jeszcze taka powie dla niej że nie ma prawa głosu, że jest głupia, jebnięta, powinna zdechnąć na miejscu bo ona się zapłodniła i nie rozumie co przechodzi biedna i pokrzywdzona przez świat sraczka :D

Gość aaaatyuiko
zolza,a może to Ty napisałaś tamtą prowokację,bo plujesz jadem na ciężarne kobiety.Bezpłodna jesteś?

a ja proponuje odzielic wszystkie sraczki staraczki od matek i wychowania dzieci, ja sie denerwuje i to cholernie jak poraz setny widze temat czy jestem juz w ciazy, staraczki 2010 to mi sie podnosi bleee

Gość zolzaa
w ktorym momencie pluje jadem???? nie jestem bezplodna mam dwoje dzieci w tym jedno czteromiesieczne a to z tym siedzeniem i nic nierobieniem to przepraszam ale to byl sarkazm:p bo skjoro kobiete w ciazy denerwuje wpis o utraconym dziecku to wogole powinna zrezygnowac z netu w koncu mozna natknac sie na gorsze tematy jak chociazby o zupie z dzieci😠

Gość do autorki topikuuuuu
napisałas: "oblatuje mnie to co myślisz na ten temat " - do jednej z kobiet nas "oblatują" twoje sugestie do moderatorów. ty mozesz pisac to co chcesz o swoich dzieciakach a nie pozwalasz komus wyzalic sie z powody utraty dziecka?? lecz sie babo! niech sie wygada dziewczyna, moze jej ulzy troche. nie kazdy ma szczesie i rodzi zdrowe dzieci. niektórzy bardzo chcą miec dziecko, opadają im ręce ze nie wychodzi, niech tez sie wygadają. nie chcesz to nie zagladaj na takie topiki. wykaz sie odrobiną empatii a tak w ogole to szkodzi ci stres w ciazy spowodowany nagłówkiem "poronienie", a siedzenie przed kompem płó dnia nie szkodzi?

Gość dokladnie skoro to ci sie
nie podoba to tym bardziej nalezy oddzielic staraczki i inne fenomeny od reszty bo akurat staraczki wkurzają wiekszosć na tym forum!

Gość Autorko proponuje
dobrego psychologa a nei siedzenie na forum skoro nie potrafisz panowac nad swoimi emocjami i wszystko co ci nie pasuje chcialabys usunąc albo oddzielic!!!

Gość autorko idz zjedz
marchewke, wyzyj sie na niej, a przy okazji witaminki wpadną :-)

Gość normalnych ludzi to nie denerw
uje. współczują takim ludziom i tyle. ciesza sie ze to nie oni

jakbyśmy tak chcieli oddzielić wszystko co do siebie troszkę nie pasuje to stworzylibyśmy miliony oddzielnych działów i kto by sie w tym połapał? ;) forum "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci" dotyczy także kobiet, które poroniły - po przecież były w ciąży czyż nie?? żadnych podziałów nie będzie ;) pozdrawiam

Gość No i bardzo dobrze...
jeszcze tego by brakowalo, zeby na kafe powstało cos w rodzaju gett bo pewnym osobom majacym jak widac problemy z samymi sobą cos sie nie podoba.

Gość hudhwgyugfyr
a czy jakiś moderator mógłby się w końcu zainteresować forum? przykład: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4253212 oszołom pod nickiem"tylko dziecka szkoda" robi w temacie zamęt, można prosić o usunięcie wpisów tego ułomnego człowieka?

Gość nie wydaje mi sie zeby ta
osoba robila zamet..to raczej wpisy niejakiej grttrrt cos tam pod kilkoma nickami sa żenujące!

Gość hehehe ano wlasnie
tytuł dzialu brzmi: ciaza, porod, macierzynstwo i wychowanie dizeci".... wiec co tu robią staraczki skoro nawet w ciazy nie są?:P:P:P niech idą na dizal "plodnosc i antykoncepcja".:P