Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolkalolka

slub w zaawansowanej ciazy

Polecane posty

Gość tolkalolka

nie wiem jeszcze czy jestem w ciazy.slub bierzemy w czerwcu,ale co zrobic gdyby sie okazalo ze jednak w ciazy jestem.Przesuwac czy brac slub w tak zaawansowanj ciazy to by byl 8 miesiac? a gdyby przesunac to jak>na kiedy wszytsko juz zalatwione.

Gość nie zachodzić proste

Gość tolkalolka
chodzi mi o to ze moze juz jestem w ciazy nie o to ze chce planowac

Gość kajlsjfhs
Przesuń na wcześniej, tak na piaty miesiąc, albo poczekaj do urodzenia dziecka, bo w sumie wtedy faceci pokazują pierwsze rogi, to się okaże czy warto brać ślub. Ale wybór należy do Ciebie :P

Gość
to może spróbuje przsunac slub np na luty chyba jest mało popularny na sluby

Gość ja bym na
Twoim miejscu przesunela! moze byc roznie, nie wiesz jak sie bedziesz czuc a moze bedziesz musiala lezec?? lepiej przesuncie

Niczego nie przesuwać. Nie wiesz czy jesteś, więc nie panikuj :) Po prostu będziesz musiała w razie czego wziąć pod uwagę inny model sukni ślubnej :) To nic strasznego brać ślub w stanie odmiennym, tym bardziej, że plany ślubne były wcześniej ;) Spokojnie :)

Gość nie na wczesniej
tylko na pozniej po porodzie, przeciez nie wie jak bedzie ja przechodzic, moze wyladowac na podtrzymaniu itp obojetnie w ktorym miesiacu, przeciez nie musi przejsc ciazy ksiazkowo

Gość do Belcia
ciaza to nie tylko sielanka!! i nie o sukienke chodzi, zwyczajnie moze nie bedzie mogla byc na weselu, albo moze nie bedzie mogla tanczyc, moze bedzie musiala lezec, nie wiesz tego...

Gość tolkalolka
ja myslalm raczej o wczesniejszym miesiacy tak jakos luty napewno nie po urodzeniu nie chce zebym ja i dziecko mialo 2 rozne nazwiska.chyba ze wezmiemy cywilny a potem koscielny ale czy ja wiem....

Gość tolkalolka
myszka a brzuch mialas duzy?jak sie czulas?

Gość ja brałam w 4
brzucha nie było. goście się bawili a ja rzygałam w kiblu. po północy powiedziałam, że nie wiem jak inni ale ja się zbieram do domu. wyszliśmy z własnego wesela jako pierwsi. poprawiny odwołaliśmy bo cały następny dzień spalam i wymiotowałam na przemian. W sumie ze swojego wesela pamiętam tylko toaletę w restauracji. Porażka.

spory brzuszek a czulam sie swietnie całąe wesele tanczylam :D i wszyscy byli zaskoczeni :) nic mi nie bylo oczywiscie z lekarzem konsultowałąm sie czy wszytko ok tuz przed i po weselu :)

Gość bez sensu co ma ślub do
nazwiska? jeśli ojciec uzna dziecko, to może on nosić jego nazwisko, niezależnie od tego czy rodzice mają ślub czy nie :P

Gość martaagacka
ja bym w zdannej ciazy nie wziela. po pierwsze nie wyobrazam sobie na wlasnym weselu nie napic sie wodeczki z goscmi, poza tym samopoczucie moze byc rozne. dla mnie to nie zabawa, kiedy musisz myslec jeszcze o tym maluchu co w brzuszku siedzi, nie na wlasnym weselu. ja bym zrobila po urodzeniu. poza tym na tyle czasu przed mozna zrezygnowac, jakies zaliczki sie straci, ale to nie sa ogromne koszta