Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiek995

wypadanie włosów włosy zniszczone .HELP!!.

Polecane posty

Gość kasiek995

proszę pomóżcie...! jestem załamana, bo strasznie wypadają mi włosy i niedługo chyba będę łysa ...!:) Mam długie włosy, strasznie mi się łamią i duuuużo bardzo dużo wypada. Zdaje sobie sprawę, że codziennie tracimy trochę włosów i jest to normalna fizjologia, ale to co sie dzieje u mnie na głowie to po prostu koszmar! codziennie wyczesuje tyle wlosow, na szczotce zostaje wielki kłąb włosów. tak samo jest przy myciu glowy, rano na poduszce itd. na dodatek stały się suche i bardzo łamliwe, co mnie przeraza, bo odnoszę wrażenie, że moje włosy nie rosną tylko stanęły w miejscu albo nawet są co raz to krótsze;/ Staram sie dbac o wlosy - nie susze suszarka, prostuje raz w tygodniu, używam masek fryzjerskich , jedwabiu, co jakis czas kupuje w sklepie fryzjerskim serum regerenujace, wlosy maluje rzadko bo raz na 5-6 miesiecy i tu takze staram sie wybierac lepsze farby, wlasciwie nie używam zadnych srodków do stylizacji, bo wlosy codziennie związuję je w kucyk. Na dodatek mam taki typ wlosów - moje wlosy są cienkie ale mam ich dużo (albo raczej mialam...), są lekkie, falowane, podatne na krecenie no i ostatnio bardzo zniszczone. Już nie wiem co mam robic:((( czasem mysle, ze moze jestem na cos powaznie chora i zaczynam się bać... z góry dziękuję za pomoc:)

Gość drrderde
Kup szampon Neril. Kosztuje 20 zł

Gość kjwskjh
Powiem wam, ze jak myjecie jakimis gównianymi szamponami ze sklepów, to nie dziwię się, że łysiejecie. Za włosy powinno się wydawać 300 zł miesięcznie. Wtedy będę ładne.

Gość
mi bardzo pomógł szampon petrole z nafta kosmetyczna i do tego balsam , kupilam na zapas i mam w domu nowy szampon i nowy balsam, moge odsprzedac zestaw za 20 zł