Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona alex

wizyta u okulisty

Polecane posty

Gość wkurzona alex

wlasnie wrocilam od okulisty .. poszla z zamiarem badania wzroku i kupnem soczewek .. (moja wada oko prawe 2 lewe 1,75 - w okularach wygladam strasznie i mam ich juz dosc) po badaniu wzroku pani stwierdzila ze na poczatek moge miec zwykle soczewki jak bedzie dobrze to za miesiac mam przyjsc (narazie mialam miec zwykle soczewki) ale potem wyskoczyla ze w przyszlym miesiacu zaplace za soczewki na pol roku 600 zl ...mama sie przezegnala i na moj nos wedruja nastepne okulary , za ktore zaplacilam 700 zl ... nie nawidze chodzic w okularach ... zwlaszcza ze uprawiam sport , sa straszne nie wygodne ... do tego wkurzyla mnie mama bo i tak za wszysto sama place wiec dlaczego nie moglam wziasc soczewek :( i te facetki co tam byly i doradzaly to tez niee i zaczely sie drzec ze okularow nie chce nosic.. i same wybraly mi okulary ktore sa okropnee .;// zazdroszcze ludziom ktorzy nie maja problemow ze wzrokiem .. :(

bo aoku;ary są na dłużej... Moja mam ma wadę wzroku też nie równą ale nosi soczewki bo akulary są okrepne, a fajne sa soczewski dolary jakbys miala dolary w ochach ehhe

Gość ja tez mialam podobny
problem bo wade o wiele wieksza bo -8 d i -10 d wiec twoja wada to pikus nosilam soczewki baush @lamb 3 miesieczne ( koszt 55 zł ) no ale teraz nie mam problemu bo niedawno przeszlam laserowa koreckte wzroku i widze idealnie !

Gość wkurzona alex
ja tez bym chciala miec laserowa korekcje ,ale jeszcze musze poczekac troche bo oko sie jeszcze rozwija . do tego boje sie ze cos sie nie uda i w ogole przestane widziec..

Gość wkurzona alex
ja tez bym chciala miec laserowa korekcje ,ale jeszcze musze poczekac troche bo oko sie jeszcze rozwija . do tego boje sie ze cos sie nie uda i w ogole przestane widziec..

Gość She83
a taka laserowa korekta ile kosztuje ??

Gość wkurzona alex
2 tysiace za jedno oko ...